Vacature Administratief medewerker financiële administratie

Administratief medewerker financiële administratie in Elburg

Binnen de rol van administratief medewerker kom je de afdeling financiële administratie ondersteunen. Jij zorgt dat de administratieve taken tijdig en accuraat worden uitgevoerd. Je streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en het ontzorgen van de andere afdelingen. Onder leiding van het hoofd administratie ben jij bezig met het uitvoeren van diverse administratieve taken.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

-            Het zorgdragen voor tijdige en correcte facturatie

-            Verantwoordelijk voor controle en afwerking urenadministratie

-            Waarborgen actualiteit van het medewerkersbestand  

Je komt terecht in een gezellig en dynamisch team waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan. Er heerst een informele werksfeer en met een gezamenlijke focus worden doelstellingen behaald. Jouw professionele benadering draagt bij aan een efficiënte en gestroomlijnde werkomgeving.  Functie:Administratief
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.luning@eminentgroep.nl of 06 - 41 60 77 70. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Administratief medewerker financiële administratie Eminent Groep 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures