Vacature Administratief Medewerker Vergunningen

Administratief Medewerker Vergunningen in Elburg

Duratherm B.V.Duratherm B.V.

 • MijnDuratherm.nl

 • Boorlocatie Groesbeek afstand

Administratief medewerker
vergunningen

Vind jij het fijn om de zaken op orde te hebben, je steentje bij te dragen aan de uitvoering van duurzame projecten en onderdeel te zijn van ons familiebedrijf?

scroll down

Administratief medewerker
vergunningen

Wij zijn een grondboorbedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van bodemenergiesystemen. Voor de uitvoering van de projecten is toestemming nodig van de gemeente of omgevingsdienst. Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het regelen van deze melding- en vergunningsaanvragen. Jij zorgt voor de juiste documentatie in onze systemen, communiceert gemakkelijk met verschillende partijen en weet prioriteiten te stellen. Op deze manier zijn alle aanvragen op tijd de deur uit en afgehandeld voor de uitvoering van het project.
Je werkzaamheden

 • Schakelen tussen contacten met collega's, klanten en overheidsinstanties;
 • Regelen van juiste documentatie t.b.v. de melding- en/of vergunningsaanvraag;
 • Werkzaamheden zelfstandig oppakken, structureren en uitvoeren;
 • Vragen beantwoorden omtrent het melding- en vergunningstraject.

Wat verwachten
wij van jou

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Zelfstandig en nauwkeurig
 • Klantgericht en communicatief sterk;
 • Affiniteit met techniek is een pré en je bent bereid onze techniek je eigen te maken (natuurlijk met behulp van onze kennis);
 • Beschikbaar voor 32 uur per week (uren in overleg).

Daarnaast liggen er meer werkzaamheden om op te pakken. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie. Vind jij het leuk om na de uitvoering nog een pakkend bericht te schrijven voor onze social media kanalen of website? Dan kan dat ook! Wij gaan hier graag over met je in gesprek.

Wat wij bieden
Afhankelijk van je opleiding en werkervaring bieden wij je een goed salaris en heb je uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals meer dan genoeg vakantiedagen en de mogelijkheid om een passende cursus te volgen. Je krijgt een afwisselende functie waarin je kunt werken aan uitdagende en innovatieve projecten door heel Nederland. Je komt in een klein maar gezellig team met enthousiaste collega's te werken en er heerst een informele werksfeer. Natuurlijk houden wij ook van gezelligheid en is er vrijdagmiddag tijd voor een borrel.

Wie zijn wij?
Duratherm voorziet al meer dan 20 jaar woningen en bedrijfspanden van aardwarmte, oftewel wij realiseren diepe grondboringen waarin collectoren worden aangelegd. Op deze manier kan een pand volledig duurzaam verwarmd en gekoeld worden, dus zonder gas! Met onze gemotiveerde en goed opgeleide collega's hebben wij al duizenden bodemenergiesystemen gerealiseerd door heel Nederland en België.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij de uitgelezen persoon voor dit werk? Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Daniëlle Keizer, telefonisch te bereiken op .

Daniëlle Keizer


Bereken uw rendement
met een grondboring van Duratherm

Verwarmd vloeroppervlak van de woning i

Verwachte benodigd aantal kW's

- kWFunctie:administratief medewerker vergunningen
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Duratherm Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Administratief Medewerker Vergunningen Duratherm Nederland 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures