Vacature Afwasser

Afwasser in Putten

Afwasser

Oproep

Putten

Keuken

4 - 38 uur

Vast, Tijdelijk

0-2 jaar, 2-5 jaar

Afwasser

Putten

Vast, Tijdelijk

Keuken

0-2 jaar, 2-5 jaar

4 - 38 uur

Jij raakt niet in paniek als de borden zich opstapelen. Je vindt het een uitdaging om alle afwas zo snel mogelijk weg te werken. En dat niet alleen, je zorgt er ook voor dat onze spoelkeuken spic en span is. Je werkt geconcentreerd en ziet waar jouw hulp het verschil kan maken. Dat noemen we aandacht met impact.

Aandacht met impact, ook voor jou:

  • Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega's, maar ook de organisatie razendsnel kennen.

  • Gratis overnachting, inclusief ontbijt bij een Postillion Hotel naar keuze!
  • Je krijgt van ons een opleidingsbudget.

  • Je mag van ons voordelig sporten. Bij Postillion combineren we hard werken met ontspanning.

  • Je krijgt toegang tot de Postillion Medewerker app. In die app vind je alle informatie die je nodig hebt. Van het rooster tot je loonstrook. En je kan er challenges aangaan met je collega's. Op de sportschool bijvoorbeeld, waar je bij ons dus flinke korting op krijgt.

  • Heb je een studieschuld? Bovenop je salaris krijg je € 2,50 per gewerkt uur om je studieschuld af te lossen!Functie:afwasser
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Postillion Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Afwasser Postillion Hotels 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures