Vacature BOA

BOA in Nunspeet

Werken bij de gemeente Nunspeet

Logo gemeente Nunspeet

Boa

Wij hebben een buitengewoon mooie functie voor jou binnen ons team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH): buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) voor 32-36 uur per week.

Accordion item is ingeklapt

Nunspeet ligt op de Veluwe, te midden van veel groen en prachtige natuur. Het is een geliefd stukje Nederland met uitgestrekte bossen, heide, weilanden én het Veluwemeer. Nunspeet heeft het! De gemeente Nunspeet telt circa 29.000 inwoners en bestaat uit Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten. Het gemeentehuis ligt in het hart van het gezellige centrum van Nunspeet en is goed bereikbaar via de A28 en op loopafstand van het station. We zijn een informele organisatie met een prettige werksfeer en korte lijnen.

Team Vergunningen, Toezicht en Handhaving

Accordion item is ingeklapt

Je wordt een collega binnen het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH). Samen met 25 collega's zijn we verantwoordelijk voor de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving van de fysieke leefomgeving. Inhoudelijk is het werk vooral zakelijk en objectief. Makkelijker kunnen we het niet maken, maar wél leuker! We gaan op een informele manier met elkaar om en houden van humor en gezelligheid op de werkvloer.

Wat ga je doen?

Accordion item is ingeklapt

Als BOA ben je aan zet als het gaat over de APV en de Alcoholwet; een belangrijke en serieuze taak. Voor toezicht en handhaving zijn we bij jou aan het juiste adres. Of het nu gaat om een evenement, parkeren of hondenpoep, jij bent van alle markten thuis en weet wat je te doen staat. Samen met je collega's zet je je schouders eronder.

Je bent scherp en voelt goed aan hoe je overtreders en/of aanvragers te woord moet staan. Je schakelt adequaat en snel als actie vereist is en je handhavend op moet treden. Je laat je niet van de wijs brengen. Dit werk past bij je en gaat je van nature goed af. Je zorgt voor de communicatie met de overtreder en eventuele aanvragers om handhaving.

Hoe ziet je werkweek eruit?

 • Je houdt toezicht, voert opsporingswerkzaamheden uit en handelt klachten af.
 • Je ziet toe op naleving van wettelijke gebods- en verbodsbepalingen én verleende vergunningen en ontheffingen.
 • Je constateert, verbaliseert en rapporteert overtredingen.
 • Je bent een vraagbaak voor inwoners en instanties over wet- en regelgeving en de uitvoering ervan.
 • In sommige gevallen schakel je met de politie en/of andere hulpverleners. Als het nodig is, verleen je assistentie.

Je bent de oren en ogen van de gemeente over alles wat zich afspeelt in de openbare ruimte. Door jouw werk lever je een belangrijke bijdrage aan een veilige woon- en werkomgeving in onze mooie gemeente!

Wat breng je mee?

Accordion item is ingeklapt

We zoeken voor ons team een collega die gericht is op samenwerking. Met je collega's binnen het team, maar óók als je buiten de muren van het gemeentehuis 'in het veld' aan het werk bent. Samen sta je sterk en kom je verder!

Je brengt positieve energie mee en kan als geen ander standpunten uitleggen en informatie overdragen; helder en begrijpelijk voor iedereen. Je bent mensgericht; je kunt je verplaatsen in de problematiek van anderen en je kijkt ook verder dan het zichtbare probleem. Tegengestelde belangen en stressvolle situaties brengen jou niet van je stuk. Het is jouw drive om oplossingen voor problemen te bieden, waarbij je altijd oog hebt voor het totaalplaatje.

Je schrijft en spreekt goed Nederlands; je schakelt op verschillende niveaus en kan een boodschap helder overbrengen, op papier én persoonlijk. Je hebt oog voor details, overtuigingskracht en bent tactvol. Door je ervaring weet je situaties goed in te schatten en op te lossen.

Dit vinden we ook belangrijk:

 • Je beschikt over een geldig diploma Opsporingsambtenaar domein 1.
 • Je hebt kennis van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Werken op onregelmatige tijden is voor jou geen probleem (avonduren, weekenden en/of feestdagen).

Hiermee heb je een streepje voor:

 • Je hebt een geldig diploma Toezichthouder Alcoholwet of bent bereid deze te behalen en daarnaast te investeren in aanvullende opleidingen.
 • Je hebt werkervaring als boa.

Je krijgt bij ons volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Wat bieden we jou?

Accordion item is ingeklapt

In Nunspeet staat de inwoner centraal staat en vanuit de organisatie zetten we de medewerker centraal. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We bieden onze medewerkers volop kansen voor scholing en persoonlijke groei. Samen creëren we een omgeving waarin we het beste in elkaar naar boven (blijven) halen. Daarnaast geven we je alvast het volgende mee als je bij ons komt werken:

 • Je ontvangt een salaris van maximaal €3.784,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweeg (functieschaal 7). Dit is afhankelijk van je definitieve takenpakket, kennis en ervaring.
 • Je ontvangt een Individueel Keuze Budget van 17,45% van je jaarsalaris. Hierin is je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht.
 • We bieden je een jaarcontract met de intentie voor een vast contract (wederzijds goedvinden).
 • We werken hybride; vanuit huis én op onze moderne werkplekken in het gemeentehuis.
 • Je hebt volop ontwikkelmogelijkheden via Nunspeet Academy (vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking).
 • Een actieve personeelsvereniging; het werken bij de gemeente Nunspeet wordt er (nóg) leuker van. Voorbeelden van leuke activiteiten geven we je graag!
Accordion item is ingeklapt

We beantwoorden je vragen graag! Een telefoongesprek kan voor jou het verschil maken. Bel daarom gerust met , of stel je vragen per e-mail .Functie:boa
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3784 – 3784
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. BOA Gemeente Nunspeet 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures