Vacature Nachtportier

Nachtportier in Putten

Nachtportier

Full time

Putten

Front Office

Maximaal 38 uur

Vast, Tijdelijk

0-2 jaar, 2-5 jaar

Nachtportier

Putten

Vast, Tijdelijk

Front Office

0-2 jaar, 2-5 jaar

Maximaal 38 uur

Jij bent op je best als andere mensen liggen te slapen. Als kind wilde je al opblijven en als de rest van de straat slaapt, brandt bij jou nog het licht. Er is nog zoveel te doen. Als jij op je best bent als de zon onder is, ben je geknipt als nachtportier. Je bent je bewust van de verantwoordelijkheid die je hebt en gaat daar zorgvuldig mee om. Je bent precies en betrouwbaar en geeft de gasten ook 's nachts de aandacht en service die ze verdienen. Gasten nog een nachtmutsje serveren of een bitterbal, jij neemt de bestelling aan en serveert deze uit. Je werkt de administatie bij en noteert eventuele bijzonderheden. Bij jou voelen mensen zich op hun gemak en voelen zich welkom. Jij geeft op jouw manier aandacht met impact.

Aandacht met impact, ook voor jou:

  • Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega's, maar ook de organisatie razendsnel kennen.

  • Gratis overnachting, inclusief ontbijt bij een Postillion Hotel naar keuze!
  • Je krijgt van ons een opleidingsbudget.

  • Je mag van ons voordelig sporten. Bij Postillion combineren we hard werken met ontspanning.

  • Je krijgt toegang tot de Postillion Medewerker app. In die app vind je alle informatie die je nodig hebt. Van het rooster tot je loonstrook. En je kan er challenges aangaan met je collega's. Op de sportschool bijvoorbeeld, waar je bij ons dus flinke korting op krijgt.

  • Heb je een studieschuld? Bovenop je salaris krijg je € 2,50 per gewerkt uur om je studieschuld af te lossen!Functie:nachtportier
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Postillion Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Nachtportier Postillion Hotels 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures