Vacature Collega

Collega in Doornspijk

Bescherming tegen ongewenste gasten

Inbraakbeveiliging

Met een gerust hart het pand verlaten

Camerabeveiliging

Géén doelwit voor dieven en vandalen

Terreinbeveiliging

Wat krijg je?

 • Goed salaris;
 • Betaalde opleiding en boeken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Persoonlijke begeleiding van ervaren collega's;
 • Extra praktijktrainingen op onze kosten;
 • Een supertoffe BBL werk- en leerplek;
 • Een sociaal en innovatief familiebedrijf met veel saamhorigheid;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en teamuitjes.

Wat breng je mee?

 • Technisch inzicht;
 • Een goede dosis enthousiasme;
 • Een gedreven werkhouding.

BBL - Werken en leren in de techniek

Wij leiden vakmensen op en daarom zijn wij op zoek naar een:

BBL'er
Heb jij je VMBO of HAVO diploma op zak, wil je jezelf verder ontwikkelen in de techniek, maar heb je geen zin om 5 dagen in de week naar school te gaan? Wij snappen je volledig: lekker aan de bak gaan, dat is het mooiste! In onze BBL werk- en leertrajecten ga je een technisch vak leren door te werken. Je haalt op onze kosten je mbo-diploma en krijgt een goed salaris. Het enige wat jij moet doen is een technische opleiding uitzoeken waar jij blij van wordt. De rest regelen wij!

Wat ga je doen?
Als BBL leerling word je opgeleid tot een specialist in de techniek. Bijvoorbeeld tot beveiligingsmonteur, hekwerkmonteur, lasser, installatiemonteur of elektromonteur. Je leert niet alleen vanuit de boeken, maar echt in de werkplaats of op een klus waar je gaat sleutelen. Jij kiest zelf een opleiding waar jij je toekomst in ziet en gaat 4 dagen in de week bij ons werken. Het werken doe je onder begeleiding van ervaren collega's. Jouw verantwoordelijkheden zullen met de tijd meer worden totdat je volledig zelfstandig kunt werken. Om de theorie van het vak te leren, ga je 1 dag in de week naar school waar je een technische mbo-opleiding volgt. Weet je nog niet helemaal welke richting je op wil? Van Klompenburg denkt graag met je mee. Eerst een dagje meelopen? Ook dat is geen probleem!

Interesse?
Heb jij een goede dosis enthousiasme om in de praktijk jouw droomvak te leren? Voor eventuele vragen kun je bellen naar of mailen naar .Functie:collega
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Klompenburg Beveiliging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Collega Van Klompenburg Beveiliging 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures