Vacature Keukenmonteurs

Keukenmonteurs in Nunspeet

Keukenmonteur

Nunspeet 40 uur per week

 1. Samen gaan we voor een 9+ klanttevredenheid
 2. Plaats jij bij onze klanten?

Een klant heeft een droomkeuken uitgezocht en jij mag 'm plaatsen. Een mooie en verantwoordelijke taak. Als keukenmonteur bij Arma Keukens plaats je binnen enkele dagen een keuken waar jij én de klant trots op zijn.

Maar dat is niet het enige. Ook meet je keukens in, check je of vloeren waterpas zijn, plaats je tegels als dit nodig is én rijd je servicerondes voor onderhouds- en reparatieklusjes.

Zin in een afwisselende baan in de omgeving van Nunspeet? Lees dan verder.

Dit krijg je van ons:

 • Een bus van de zaak met hoogwaardig gereedschap
 • Uitbetaling van overuren tegen 150%
 • Vergoeding van een deel van je reistijd
 • Elke zaterdag vrij
 • Opleidingen en cursussen via ons eigen DB Vakcollege

Dit neem je mee:

 • Oog voor detail: je werkt supernetjes
 • Werklust: je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, maar werkt liever langer door dan dat je half werk achterlaat
 • Goede communicatie-skills. Klantcontact is geen probleem voor jou
 • Technisch inzicht (maar je hoeft geen technisch genie te zijn)
 • Rijbewijs B

Zo zien je dagen er (ongeveer) uit

Geen enkele dag, keuken of klant is hetzelfde. En dat weet jij als keukenmonteur maar al te goed. Iedere klant heeft een ander idee van een droomkeuken en het is jouw taak om dat te realiseren. Meestal ben je twee of drie dagen bij een klant. De keuken is pas klaar wanneer die 100 procent tevreden is.

Je begint vroeg. Samen met een collega-monteur ben je al rond 7.30 uur bij de klant thuis. Je maakt kennis en gaat daarna snel aan het werk. Uitpakken maar. En dan onderkasten zetten en het werkblad monteren. Tussendoor nog een keer een bakkie en een broodje. In de loop van de dag bouw je de keuken op.

De tweede dag kom je terug voor de afwerking. Deurtjes erin, smetplinten erop, apparatuur inbouwen, eventueel tegels zetten, afkitten. Dat werk.

Bij de grotere keukens heb je zelfs een derde dag nodig om de droomkeuken af te maken. Jij trekt in elk geval pas de deur achter je dicht wanneer alles tot in de puntjes is geregeld.

Hier ga je werken

Je werkt vooral bij onze klanten thuis, maar je uitvalsbasis is Arma Keukens in Nunspeet. Net als alle vestigingen van DB Keukens regelen we alles zelf: van verkoop tot de service na montage. Dit doen we vanuit onze Doen-zoals-Beloofd-mentaliteit. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld!

Zie jij het wel zitten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu via het digitaal formulier! Of bekijk onze online brochure voor meer informatie.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Henk beantwoordt ze graag.

Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als keukenmonteur? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via .



Functie:keukenmonteur
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ardi Keukens en Sanitair via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Keukenmonteurs Ardi Keukens en Sanitair 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures