Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst in Nunspeet

Je dagelijkse werkzaamheden als Commercieel Medewerker Binnendienst zijn net zo gevarieerd als de klanten van onze opdrachtgever. Zo houd jij je bezig met het verstrekken van advies en het opstellen van offertes. Maar ook het vlekkeloos verwerken van orders en/of facturen behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast ondersteun je onze buitendienst met diverse werkzaamheden. Je beheert niet alleen algemene administratieve taken, maar coördineert ook vlot de communicatie tussen verschillende afdelingen en klanten. Kortom: jij draagt bij aan een soepel verlopende administratieve en commerciële orderafhandeling. Echt een leuke functie binnen een leuk team en bedrijf.

Voor deze vacature in Nunspeet zoeken we een Financieel Administratief Medewerker. Herken jij je in onderstaande? Dan komen wij graag met jou in contact:

 • Jij bent in bezit van een MBO-diploma in een relevante studierichting;
 • Jij hebt al enige tijd relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Denk aan een baan als Commercieel Medewerker Binnendienst, Administratief Medewerker Binnendienst of Medewerker Orderadministratie;
 • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je hebt goede kennis van MS Office-programma's, zoals Excel, Word en Outlook. Ervaring met Exact is een vereiste. Heb je daarnaast ook ervaring met Topdesk? Super, dit is zeker mooi meegenomen;
 • Een (t)huis in Nunspeet of in de omgeving van Nunspeet. Denk bijvoorbeeld aan Zwolle, Harderwijk, Biddinghuizen, Elburg, Heerde, Dronten, Epe of ’t Harde.

Als jij je inzet als Commercieel Medewerker Binnendienst in Nunspeet, dan biedt Get Work jou:

 • een passend salaris conform CAO. Denk hierbij aan een bruto loon tussen de € 2400 en € 3000 per maand;
 • een fulltime baan voor een langere periode. Beide partijen tevreden, dan behoort een dienstverband zeker tot de mogelijkheden;
 • jouw nieuwe collega's staan voor jou klaar en helpen je graag in je nieuwe baan;
 • een prettige werkomgeving waarin je ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren;
 • per direct pensioenopbouw (vanaf 18 jaar).

Online solliciteren op deze vacature Commercieel Medewerker Binnendienst is zo gedaan en kan via onderstaande button. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar je reactie!Functie:Commercieel medewerker binnendienst (administratief)
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 3000
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Commercieel Medewerker Binnendienst Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures