Vacature Coördinator

Coördinator in Nunspeet

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet


Ben je gemotiveerd om mensen te helpen die financieel het overzicht kwijt zijn? Wil je jouw kennis en tijd besteden aan het helpen van mensen die financieel in de knel zijn geraakt?

Dan komen we graag met jou in gesprek!

"Veel mensen hebben steun nodig om overzicht te krijgen in hun financiën. Daarbij spelen vaak het verlies van werk of partner, ziekte en/of invaliditeit, ouderdom of stijgende woonlasten een rol. Ook ontbreekt het aan overzicht van de financiën, blijft de post ongeopend en kan de administratie niet op orde worden gehouden. Door zulke oorzaken ontstaan vaak financiële problemen. En veel mensen hebben geen sociaal netwerk waar ze een beroep op kunnen doen. Om te voorkomen dat de schulden oplopen, is het van groot belang om tijdig ondersteuning te bieden. Daarom zoeken we op korte termijn coördinatoren op administratief en financieel gebied.

"

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen, ongeacht hun afkomst of politieke, religieuze achtergrond, om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Jouw taak wordt, na een inwerk periode de inzet vrijwilligers te coördineren en te begeleiden.

Wij vragen:

 • Kennis van financiën op MBO+/HBO niveau
 • Ervaring met coaching.
 • Organisatorische kwaliteiten
 • Affiniteit met vrijwilligerswerk
 • Geduld en een luisterend oor
 • Tot 8 uur per week beschikbaar
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Begeleiding vrijwilligers en deelnemers
 • Bijdrage leveren aan PR
 • Deelnemen aan regionaal overleg en netwerk

Wat bieden wij?

 • Voor alle vrijwilligersfuncties geldt dat je via Humanitas verzekerd bent en zo nodig een (reis)kostenvergoeding krijgt.
 • Humanitas biedt persoonlijke begeleiding en coaching. Je ontvangt scholing via e-learning en workshops en maakt onderdeel uit van een mooi team.

Interesse? Vragen? We komen graag in contact met jou!

Reageer:

Nederland heeft relatief gezien het grootste aantal zzp'ers in de wereld. Natuurlijk zijn dat niet alleen succesverhalen. Over Rood is...

Humanitas Noord-Veluwe Overal

Ben jij onze ondersteunende Coördinator Thuisadministratie? Ben jij op zoek naar een coördinerende vrijwilligersfunctie? Humanitas Noord-Veluwe zoekt een coördinator voor...

Archivaris Vaste activiteit

Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe Nunspeet, Nederland

Bij het Streekarchivariaat werken ongeveer 55 vrijwilligers verdeeld over 5 gemeenten. Door de inzet en de expertise van de vrijwilligers...Functie:coördinator
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Coördinator Gemeente Nunspeet 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures