Vacature Docent Dienstverlening en Producten

Docent Dienstverlening en Producten in Elburg

Docent Dienstverlening en Producten (D&P)


Begindatum:
Aantal fte:
Schaal:
Reageren voor:

1 augustus 2024 (schooljaar 2024-2025)
0,5 fte
LB
10 juni 2024

In deze uitdagende functie:

 • geef je vmbo-tl-lessen D&P. Het profielwerkstuk valt op onze school binnen het vak D&P. Ook is er een stageweek voor leerjaar 3 vmbo-tl.
 • ben je samen met de teamleider en de andere D&P-docent voortrekker in het vormgeven van het nieuwe praktijkgerichte programma (PGP). De huidige denkrichting is dat we van D&P omschakelen naar T&T, Z&W en E&O. Jouw enthousiasme en expertise voor T&T is een pré. Voor deze taak is een ruimhartige facilitering in taakuren beschikbaar.
 • vorm je een hecht team met de andere D&P-docent en de D&P-onderwijsassistent.

Wat bieden wij jou?

 • Een mooie functie op een prachtige middelbare school die volop in ontwikkeling is;
 • Een warm en enthousiast team waarin je je snel thuis zult voelen;
 • Ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en kennis door een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden;
 • Laptop;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Alle schoolvakanties vrij;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Opbouw van een goed pensioen;
 • Fiscale regelingen als fietsplan, bedrijfsfitness en meer!

Verder is van belang:

Je leeft als christen. Dat is te merken in je gedrag en je bent er op aanspreekbaar.

Het Nuborgh College is een protestants-christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. We zien elk mens als een uniek schepsel van God, dat respect en waardering verdient en deze waarden ook zelf uitdraagt. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij lid zijn van een van de protestants-christelijke kerken.

Je werkt graag in teamverband
Je kunt samenwerken met andere collega's. Samen met collega's kun jij je verantwoordelijkheid nemen voor leerlingen, onderwijs en ontwikkeling. Je bent in staat om samen en alleen aan een groep leerlingen les te geven. Dit vraagt flexibiliteit, aanpassingsvermogen en creativiteit.
Je bent in staat om het onderwijs te ontwikkelen
Jij wilt het onderwijs zo vormgeven dat het aansluit op de eisen van de toekomstige maatschappij en je bent bereid om mee te werken om onze ambities te vertalen naar doelen. Je hebt een duidelijke visie op onderwijs en bent bereid deze ook bij te stellen. Je staat niet stil in je ontwikkeling en wilt graag nieuwe dingen uitproberen.

Je bent er voor de leerling
Wij vinden het belangrijk dat de leerling actief en in toenemende mate zelfstandig leert, maar ook leert samenwerken met anderen. Jij wilt leerlingen laten groeien en laten geloven in hun kunnen. Je houdt hierbij rekening met de verschillende leerstijlen en creëert hiervoor een verantwoord pedagogisch klimaat.

Herken jij jezelf hierin? Wil jij leren? Ben je flexibel? Wil jij in een enthousiast team, dat met veel energie bezig is om het onderwijs te ontwikkelen, je bijdrage leveren? Graag leren we jou dan beter kennen!

Wil je ons eerst iets beter leren kennen? Kom vrijblijvend een kop koffie drinken of loop een dagje mee om de sfeer te proeven.

Wil je meer informatie over deze vacature? Dat kan bij de heer , , via telefoonnummer .Functie:docent dienstverlening & product
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nuborgh College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Docent Dienstverlening en Producten Nuborgh College 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures