Vacature Docent

Docent in Nunspeet

Al vele jaren dé autoriteit en marktleider op het gebied van voortgezette en specialistische rij- en securityopleidingen.

Ben jij een sterk gemotiveerde rijinstructeur met ruime ervaring in het rijden met optische en geluidssignalen? Dan is PDS Rijopleidingen op zoek naar jou! Door een toename van opdrachten en verschuivingen binnen ons team, is er ruimte ontstaan om ons team uit te breiden. We zijn daarom op zoek naar ZZP'ers of personen die in loondienst bij PDS Rijopleidingen willen komen werken.

Over de functie

In jouw functie verzorg je praktische en theoretische rijinstructie. Bij de trainingen op de openbare weg, begeleid je steeds maximaal twee deelnemers. Aan het einde van de opleiding maak je een rapportage waarin je de gemaakte vorderingen van je deelnemers spiegelt aan de bij de opleiding behorende einddoelstellingen. Je werkt individueel, maar vormt gezamenlijk met de andere docenten ook een team. In principe zijn de werktijden van maandag t/m vrijdag van 08.00-16.00 uur. Maar, in veel opleidingen is ook een avondrit opgenomen en er komen regelmatig afwijkende werktijden voor. PDS verzorgt rijopleidingen in heel Nederland. Het kan dus zijn, dat je daardoor meerdere dagen van huis bent en in een hotel verblijft. PDS verzorgt rijopleidingen van één dag tot rijopleidingen van meerdere weken voor diverse doelgroepen, maar met name voor hulpverleningsdiensten (zoals politie, ambulance en brandweer). Kijk ook eens verder op onze website: Over PDS .

Functie-eisen

  • integer, betrouwbaar, flexibel, gemotiveerd
  • goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
  • geldig WRM-certificaat categorie B en bij voorkeur ook categorie C
  • geldige OGS+ pas en bij voorkeur een achtergrond bij een dienst waar je hebt gereden met OGS voertuigen
  • aantoonbaar ruime ervaring in het verzorgen van initiële opleidingen en applicatietrainingen in het rijden met optische en geluidssignalen

Solliciteren

Zie je deze uitdaging wel zitten en voldoe je aan alle genoemde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 20 mei a.s. jouw cv met motivatiebrief per e-mail

Reactie

Degenen die aan alle genoemde functie-eisen voldoen, ontvangen uiterlijk 30 mei a.s. een reactie van ons.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!

Foto van voor trainingsvoertuig PDS Rijopleidingen en Rob voor ambulanceFoto van voor trainingsvoertuig PDS Rijopleidingen en Rob voor ambulance

Contact

TelefoonnummerFunctie:docent
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PDS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Docent PDS 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures