Vacature Enthousiaste Verzorgende IG

Enthousiaste Verzorgende IG in Nunspeet

Werken bij ZNWV LogoWerken bij ZNWV Logo

Enthousiaste verzorgende IG of MMZ-er gezocht met passie voor ouderen met dementie

Ervaring als verzorgende ig, begeleider of mmz-er? Onze collega's van zorglocatie Ittmannshof in Nunspeet zoeken uitbreiding van hun gezellige team!
Wil jij werken in een prachtig dorp op de Veluwe waar het fijn wonen en werken is? komt graag met je in contact om je wensen te bespreken.

Ben jij trots op je vak en wil je graag samenwerken met collega's in een fijne werkomgeving om samen de beste zorg aan onze bewoners te leveren? Sluit je dan bij ons aan!

Wat ga je doen?

++Begeleiden van bewoners:++ je ondersteunt bewoners in hun dagelijkse leven en stelt samen een zorgplan op, waarbij je direct actie onderneemt waar nodig.

++Verpleegtechnische zorg:++ je verleent ook verpleegtechnische zorg wanneer dat nodig is.

++Signaleren en rapporteren:++ je houdt de geestelijke, lichamelijke en sociale situatie van de bewoners scherp in de gaten en rapporteert opvallende zaken.

++Communicatie:++ je gaat in gesprek met familie, mantelzorgers en collega's om de beste zorg te waarborgen en betrekt mantelzorgers actief bij de zorg.

++Gebruik van hulpmiddelen:++ je zet innovatieve hulpmiddelen in om meer tijd en aandacht aan bewoners te kunnen besteden.

Kortom: jij bent de spil in het leven van onze bewoners en draagt bij aan hun welzijn door zorg op maat te leveren. Sluit je aan bij ons team en maak het verschil!

Waar ga je werken?

Ittmannshof is een sfeervolle kleine zorglocatie waar de pg bewoners liefdevolle zorg krijgen van onze professionele en enthousiaste collega's. Wij hebben een drietal woongroepen, Magnolia, Sering en Oleander en er is sinds enige tijd een prachtige belevingstuin en een dakterras waar de bewoners van het uitzicht kunnen genieten.

Wat bieden we jou?

Jouw team zal bestaan uit enthousiaste zorgcollega's, huiskamer gastvrouwen en woonzorgassistenten. Maar natuurlijk ook welzijns medewerkers en vrijwilligers. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 24 uur per week. Meer of minder uren zijn ook bespreekbaar.

 • Salaris tussen de € 2466,- en € 3256,-o.b.v. 36 uur (schaal 35 cao VVT) en reiskostenregeling
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Fiscale voordelen (uitruil reiskosten, fiets, laptop of tablet)
 • Korting op de aanvullende zorgverzekering en aantrekkelijke pensioenregeling
 • Alle zorgmedewerkers hebben een zakelijke mobiel tot hun beschikking.
 • Je mag via GoodHabitz online trainingen volgen
 • Actieve personeelsvereniging.

Dit breng je mee

Als verzorgende ig stimuleer je de zelfstandigheid van de bewoners en ben je te gast in hun huis. Samen ontwikkel je nieuwe routines, om het dagelijks leven zo aangenaam mogelijk te maken.

 • Diploma Verzorgende IG niveau 3, of MMZ diploma en bereid om de module verpleegtechnische handelingen te volgen
 • Goed observatievermogen
 • Communicatief en makkelijk in het geven en ontvangen van feedback
 • Bijhouden van ontwikkelingen in je vakgebied en je blijft jezelf ontwikkelen.

Referentienummer vacature: 1319

Wie zijn wij?

Wij zorgen op een manier die past bij onze cliënten. Wij kijken verder en zoeken naar wat nodig is. Het zit vaak in het kleine, een vrolijk moment, een warme hand, een luisterend oor. En soms in grote dingen, in geluksmomenten die we met liefde organiseren. Onze identiteit is geënt op christelijke wortels en is inclusief: mensen worden niet uitgesloten of buitengesloten.

Gepassioneerd zijn wij allemaal, we blijven leren, zijn innovatief, deskundig en zoeken samenwerking. Wij bieden zorg in Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet daar waar het nodig is: thuis, in een van onze twaalf woonzorg-locaties of in het Reactiveringscentrum Klimop en Hospice Jasmijn.

Nieuwsgierig naar de Zorggroep?

Over de sollicitatieprocedure

+

 • Klik op de knop 'solliciteren' bij de vacature waarop je wilt solliciteren.
 • Vul al je gegevens in. Voeg je motivatie en CV als bijlage toe.

Functiedetails

+

 • Ittmannshof, Nunspeet
 • 24
 • 2466,- tot max. 3256,-
 • MBO niveau 3
 • Onbepaalde tijd
 • Solliciteren kan tot en met:
  7 juni 2024

Onze missie is een liefdevolle bijdrage leveren aan een betekenisvol leven van ouderen, en de kernwaarden van onze Zorggroep zijn dichtbij, verbonden en bekwaam. Wil jij hier jouw bijdrage aan leveren?Functie:verzorgende ig
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2466 – 3256
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorggroep Noordwest-Veluwe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Enthousiaste Verzorgende IG Zorggroep Noordwest-Veluwe 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures