Vacature Grondwerker

Grondwerker in Nunspeet

Als Grondwerker voer je diverse werkzaamheden uit die te maken hebben met grond. Denk bijvoorbeeld aan het assisteren van de Graafmachinist bij het graven van sleuven of je helpt bij het leggen van kabels en/of leidingen. Ook mag je je handen uit de mouwen steken bij eenvoudige staatwerkzaamheden. Denk hierbij aan het verwijderen van bestrating en het opnieuw aanleggen van bestrating aan het einde van het project. Het werk is afwisselend waarbij je elke dag samen werkt met één vaste collega! Je start je dag rond 07.30 uur op locatie, dus je vertrekt rond 06.00 / 07.30 uur vanuit Nunspeet. Rond 16.00 uur zit je werkdag er weer op en rijden jullie weer richting Nunspeet. Op de vrijdagen stoppen jullie eerder, want dan is er tijd, om samen met je collega’s, iets te drinken borrel. Uiteraard mogen de snacks niet ontbreken!

Als jij je inzet als Grondwerker in Nunspeet, dan biedt Get Work jou:

 • een passend salaris conform CAO Groen, Grond en Infrastructuur, salarisgroep B. Denk hierbij aan een basis uurloon van € 12.21 bruto per uur;
 • opbouw van 13 ADV dagen op fulltime / jaarbasis;
 • een fulltime baan voor een langere periode;
 • beide partijen tevreden, dan behoort een contract zeker tot de mogelijkheden;
 • een zelfstandige functie binnen een leuk team van collega’s;
 • pensioenopbouw (boven de 21 jaar).

We zijn dus op zoek naar een gemotiveerde Grondwerker in Nunspeet en dat zou zomaar jij kunnen zijn! Herken jij je in onderstaande?

 • je bent serieus in je werk en je hebt dan ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • je bent een harde werker en je werkt graag in de buitenlucht;
 • ervaring in een soortgelijke functie is prettig, maar zeker geen vereiste;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en / of Veilig werken langs de weg certificaat;
 • je beheerst de Nederlandse taal. Zo niet, dan kun jij je goed verstaanbaar maken in het Engels;
 • een (t)huis in Nunspeet. Woon je niet in Nunspeet? Dan woon je wel in de buurt. Bijvoorbeeld in Harderwijk, Epe, Putten, Elburg, Zwolle, Ermelo, Putten of Hattem.

Online solliciteren op deze vacature Grondwerker is zo gedaan en kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar je reactie!Functie:Grondwerker kabels & leidingen
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 2400
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Grondwerker Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures