Vacature Jeugdhulpverlener

Jeugdhulpverlener in Harderwijk

Dit ga je doen

Wij zoeken voor ons team in Harderwijk Zeewolde e.o. een intensief ambulant jeugdhulpverlener voor 20 uur per week.
Als intensief ambulant jeugdhulpverlener bij Agathos hulpverlening biedt je hulp en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun netwerk in multi-complexe situaties. Je krijgt te maken met problematiek zoals vechtscheidingen, kindermishandeling en/of multi-probleem gezinnen waarin jouw (opvoed-)ondersteuning en begeleiding gevraagd wordt. Als ambulant jeugdhulpverlener ben je veelal aanwezig bij de cliënt thuis. Je werkt nauw samen met andere hulpverleningsinstanties en gemeenten. Je werkt proactief, signaleert wat je cliënt nodig heeft en past jouw begeleiding hier op aan. Daarbij zet je in op de versterking van het netwerk en de eigen kracht van de hulpvrager. Veiligheid staat voor jou hoog geprioriteerd en je pakt, waar nodig, de regie in complexe casussen. Je bent verantwoordelijk voor een goede dossiervoering. Je ondersteunt je collega's in de begeleiding van de jeugdige en het (gezins-)systeem en je draagt zorg voor overleg met andere betrokken hulpverlener(s). Als jeugdhulpverlener werk je veel zelfstandig maar we zoeken tevens een teamplayer, iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het werkproces en professionalisering van het team.
Je gaat werken in een goed functionerend team die onder leiding van een teamcoördinator werkt voor CJG's/JB en deels WMO.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent minimaal in het bezit van een hbo-diploma Social Work, pedagogiek of andere relevante hbo- of wo-opleiding
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister jeugd (SKJ) of je rond je registratie af op zeer korte termijn.
 • Inzet in de weekenden en avonden kan onderdeel van het werk zijn.
 • Je woont in (de omgeving van) ons werkgebied en bent in het bezit van eigen vervoer (auto).

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Dit mag je van ons verwachten

 • Werk mét waardering in een gezellig team waar ruimte is voor je eigen inbreng.
 • Je kunt in deze functie doorgroeien in uren richting 28 uur.
 • Bij gebleken geschiktheid kun je na een jaar de opleiding SCHIP/PSO volgen waarna je als jeugdhulpverlener kan werken met casussen op het gebied van SCHIP/PSO.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 50 (min. €3.174,50- max. €4.370,94 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Per 1 oktober wordt het salaris verhoogd met 2,5%.
 • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
 • Flexibiliteit bij het plannen van je werkuren. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.
 • Een hybride werklaptop en werktelefoon waarmee jij je werk goed uit kunt voeren.
 • Goede inhoudelijke ondersteuning van een gedragswetenschapper en aansturing van de teamcoördinator.
 • Regelmatig teamcontacten en ondersteuning bij je werk door middel van intervisiebijeenkomsten met je intervisiegroepje, je maatje in je team, cliëntbesprekingen en teambijeenkomsten.
 • Verschillende interessante, op je werk gerichte, trainingen (kosteloos en als onderdeel van je werktijd) die aansluiten bij onze werkwijze en methodieken waarmee jij je professioneel verdiept!
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem (MKSA), zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je bellen naar , teamcoördinator, via .
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar , app naar of mail naar
Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats Harderwijk Zeewolde e.o. Vestiging Agathos hulpverlening - Apeldoorn e.o. Uren per week 20 Soort zorg Ambulante Hulpverlening

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mail

Neem contact met ons op!

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mailFunctie:jeugdhulpverlener
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3174 – 4370
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lelie zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Jeugdhulpverlener Lelie zorggroep 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures