Vacature MBO-Verpleegkundige

MBO-Verpleegkundige in Nunspeet

Als mbo-verpleegkundige bij InteraktContour heb je een leidende rol in het zorgproces en kun je jouw expertise volledig benutten.

Wat je doet

In deze functie initieer, organiseer en plan je de volledige verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding voor de cliënten. Je zorgt dat alle betrokken disciplines op de hoogte zijn van de gezondheidstoestand van de cliënt. Bij complexe casussen val je terug op de regieverpleegkundige, met wie je nauw samenwerkt. Jouw initiatieven - zowel op de vloer als richting beleid - worden gewaardeerd en aangemoedigd. Uiteraard werk je mee in de zorgroutes. Jouw werk is geen dag hetzelfde, want de zorgvraag verandert en cliënten hebben soms complexe problematiek. Jij krijgt hier energie van.

Samen met de regieverpleegkundige en de verschillende zorgregisseurs lever je een bijdrage aan het verbeteren en borgen van de kwaliteit van onze zorg. Denk aan het geven van klinische lessen. Tot slot heb je een coachende en adviserende rol richting je collega's als het gaat om de zorgverlening en verpleegtechnische handelingen.

Het enthousiaste, betrokken team waarin je werkt bestaat uit ruim 30 collega's. Samen staan we voor het verlenen van kwalitatief goede zorg. Er zijn korte lijntjes met de . Daarnaast kun je voor overleg ook altijd bij je collega's terecht.

Wat wij bieden
 • Mooi en betekenisvol werk dat er écht toe doet.
 • Direct een vast contract voor minimaal 24 uur per week
 • Een salaris van € 2.766,- tot maximaal € 3.861,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 45)
 • Per 1 juni een loonsverhoging van 2%
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding conform cao
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • De mogelijkheid om (vervolg)opleidingen te doen op onze kosten
 • Fietsplan en korting op een fitnessabonnement
 • Gratis personal coaching via Resilians
 • Korting op culturele uitjes via CultuurWerkt!
 • De mogelijkheid om je voortdurend te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak
Jij

Je gaat aan de slag op woonlocatie Kalkuur in Nunspeet. Op deze locatie wonen 19 mensen. Zij hebben grotendeels aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Sommige andere cliënten hebben niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Zij variëren in leeftijd van 31 tot 68 jaar. Elke cliënt beschikt over een eigen appartement.

Je werkt met collega's die hart hebben voor de zorg, cliënten en elkaar. Een fijne sfeer vinden we belangrijk. Er is een gelijkwaardige cultuur en laagdrempelige communicatie. We werken samen en delen onze expertise.

Bij InteraktContour zijn we er voor mensen NAH. Wij bieden hen behandeling, begeleiding en zorg. Dat is de hoofdzaak. En daar kunnen we nog beter aan werken met jou erbij. We werken vanuit 89 locaties in Midden- en Oost-Nederland, dus er zijn heel veel mogelijkheden.

Werken met mensen met NAH is maatwerk. Jouw expertise is nodig om samen met cliënten, naasten en het netwerk het maximale te bereiken. Je daagt de cliënt uit zich naar eigen vermogen te ontwikkelen en een zo waardevol en zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Op jouw beurt blijf jij je ontwikkelen door nieuwe kennis en ervaring op te doen. In je werk en door het volgen van (vervolg)opleidingen. Want daar word(en) jij en wij beter van. En de cliënt dus ook.

Cliënten, naasten, netwerk en je collega's: samen zijn we redzaam. Samenredzaamheid noemen wij dat. Samen kijken naar wat nog wel kan. Zo bouwen wij aan een toekomst voor mensen met NAH.Functie:verpleegkundige mbo
Startdatum:05-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3861 – 3861
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met InteraktContour via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. MBO-Verpleegkundige InteraktContour 05-04-2024

Bekijk ook andere vacatures