Vacature Senior GZ Psycholoog

Senior GZ Psycholoog in Harderwijk

Werken bij ZNWV LogoWerken bij ZNWV Logo

Senior GZ psycholoog Harderwijk en omgeving

Ben jij een gemotiveerde en ondernemende GZ-psycholoog met hart voor kwetsbare ouderen? Sluit je aan bij onze vakgroep Psychologie! Ons professionele team bestaat uit 3 GZ-psychologen, 2 senior GZ-psychologen, 2 PIOG's en 3 masterpsychologen. Binnenkort verwelkomen wij ook 2 gedragsverpleegkundigen.

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Agnes Klok, senior GZ-psycholoog via of met , - en behandelcentrum , via !

Je coacht master psychologen, richting regie op gedrag. Je voert 1e lijns consulten uit en bent een echte verbinder! Het coördineren van uniforme werkprocessen en protocollen vind je leuk om te doen. Ben je in staat om de visie/werkwijze bij bewoners met onbegrepen gedrag te laten kantelen? En ben je daarnaast financieel bewust? Dan zoeken we jou!

Waar ga je werken?

Je maakt samen met andere professionals (artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten en bewegingsagogen) deel uit van het Advies- en Behandelcentrum binnen onze Zorggroep Noordwest Veluwe. Onze zorglocaties bevinden zich in Putten, Ermelo, Nunspeet en Harderwijk.

Wat bieden we jou?

Je krijg een jaarcontract met uitzicht op verlenging, voor 24 tot 32 uur gemiddeld per week. Wat niet onbelangrijk is: je bent beschikbaar op vrijdag. Verder:

 • Salaris tussen de € 4370,- en € 6583,- (schaal 65 cao VVT mét een arbeidsmarkttoelage naar schaal 70) en reiskostenregeling
 • Eindejaarsuitkering 8,3%, thuiswerk- en reiskostenvergoeding
 • Fiscale voordelen (uitruil reiskosten, fiets, laptop of tablet)
 • Je krijgt toegang tot legio interessante GoodHabitz (online) trainingen
 • Je ontvangt een zakelijke mobiel en een laptop
 • Korting op de aanvullende zorgverzekering en aantrekkelijke pensioensregeling
 • Actieve personeelsvereniging.

Een pré? Je hebt ervaring met regiebehandelaarschap en je hebt wetenschappelijke publicaties gepubliceerd.

Je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt kennis van ontwikkelingen in het werkveld. Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan, en je bent in staat om een actieve rol te nemen in het ontwikkelen van beleid.

Referentienummer vacature: 1328

Wie zijn wij?

Wij zorgen op een manier die past bij onze cliënten. Wij kijken verder en zoeken naar wat nodig is. Het zit vaak in het kleine, een vrolijk moment, een warme hand, een luisterend oor. En soms in grote dingen, in geluksmomenten die we met liefde organiseren. Onze identiteit is geënt op christelijke wortels en is inclusief: mensen worden niet uitgesloten of buitengesloten.

Gepassioneerd zijn wij allemaal, we blijven leren, zijn innovatief, deskundig en zoeken samenwerking. Wij bieden zorg in Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet daar waar het nodig is: thuis, in een van onze twaalf woonzorg-locaties of in het Reactiveringscentrum Klimop en Hospice Jasmijn.

Nieuwsgierig naar de Zorggroep?

Over de sollicitatieprocedure

+

 • Klik op de knop 'solliciteren' bij de vacature waarop je wilt solliciteren.
 • Vul al je gegevens in. Voeg je motivatie en CV als bijlage toe.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Als we nader kennis met je willen maken, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en/of meeloopmoment. Soms vindt er nog een tweede gesprek plaats. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

 • Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van je aanstelling en geldt alleen voor externe sollicitanten. Wij verzorgen de aanvraag digitaal. De kosten worden vergoed.

Functiedetails

+

 • Sonnevanck, Harderwijk
 • 24-32 uur
 • 4370,- tot max. 6583,-
 • WO
 • Jaarcontract
 • Solliciteren kan tot en met:
  30 juni 2024

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Cindy Traa & Annet Ligthart

088 - 056 77 00

Enthousiast geworden?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. We omarmen de diversiteit van al onze collega's en zijn oprecht benieuwd naar jou. Neem gerust contact op met , - en behandelcentrum , via of met Agnes Klok, senior GZ-psycholoog via .Functie:gz-psycholoog
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4370 – 6583
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorggroep Noordwest-Veluwe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Senior GZ Psycholoog Zorggroep Noordwest-Veluwe 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures