Vacature Verpleegkundigen

Verpleegkundigen in Nunspeet

Hospice De Regenboog LogoHospice De Regenboog Logo

Werken in het hospice

Werken in het hospice.

Wij werken met een vast team van zelfstandige verpleegkundigen. Zij worden ingezet via Blinkers. We vragen van verpleegkundigen een opleiding verpleegkundige niveau 4 en/of 5 en enige ervaring in het werken binnen de palliatief terminale zorg of oncologie. Verpleegkundigen zijn 24/7 verantwoordelijk voor de zorg in het hospice.

Als je ervan houdt om zelfstandig te werken in een multidisciplinair team, dan is werken in het hospice misschien iets voor jou. Het hospice is een protestants christelijk hospice. We vragen van de verpleegkundigen dan ook dat ze de christelijke mens - en zorgvisie kunnen uitdragen met respect voor de levensovertuiging van de gasten.

Lees over werken in het hospice als vrijwilliger

Stagiaires

Zoek jij een stage voor je opleiding HBO-V of verpleegkundige niveau 4? We hebben regelmatig plek voor een student die zijn of haar laatste stage wil lopen binnen het hospice.
Er is geen sprake van een stagevergoeding, reiskosten worden wel vergoed.

Informeer naar de mogelijkheden via

Als je interesse hebt in het werken in het hospice kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. ZZP verpleegkundigen werken via Thuiszorgorganisatie Blinkers.

Hospice de regenboog

Voor informatie en aanmelden: -Functie:verpleegkundige
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Vrienden Protestants-Christelijk Hospice Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Verpleegkundigen Stichting Vrienden Protestants-Christelijk Hospice Nunspeet 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures