Vacature Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut in Harderwijk

Kinderfysiotherapeut 18-32 uur omgeving Oldenbroek, Putten en Harderwijk

Voor onze ODC locaties (Orthopedagogisch Dag Centra) in Oldebroek, Putten en Harderwijk zijn we op zoek naar een Kinderfysiotherapeut voor 18 tot 32 uur per week.

Als Kinderfysiotherapeut werk je bij het Expertise Centrum van Philadelphia en zal je voor deze functie werkzaamheden verrichten voor het onderdeel Jeugd, Werk en Ontwikkeling (JW&O). Binnen JW&O, is het onderdeel Jeugd en Ontwikkeling waar we (Hoog) specialistische (jeugd) zorg bieden aan kinderen met een verstandelijke beperking. Op de locaties werk je als Kinderfysiotherapeut samen met je collega Kinderfysiotherapeuten en (Kinder-)Ergotherapeuten en zijn jullie onderdeel van het multidisciplinair team waarin ook andere Paramedici, Therapeuten en Gedragsdeskundigen zich bevinden.

Als Philadelphia ondersteunen we elke dag meer dan 9.500 cliënten bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap. Bij Jeugd en Ontwikkeling kijken naar wat de huidige situatie is, werken we samen naar het verder ontwikkelen van het kind zijn (motorische) vaardigheden en streven we naar een zo gewoon mogelijk leven.

Als Kinderfysiotherapeut bestaan je werkzaamheden uit het observeren, onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking. Hierbij richt je je op het verminderen van beperkingen/belemmeringen in het dagelijks functioneren van de cliënt. In jouw rol werk je zowel hands-on als mediërend, ondersteun je het kind maar ook het systeem. Je draagt zorg voor goede afstemming met het multidisciplinaire team en je kan schriftelijk als mondeling je handelen verantwoorden. Je adviseert en begeleidt (multidisciplinaire) teams op vakinhoudelijk gebied. Je kan adviseren, in afstemming met je collega (Kinder)fysiotherapeuten en de Ergotherapeuten, over het aanmeten en aanvragen van hulpmiddelen. Natuurlijk vinden wij ook lachen en spelen onderdeel van jouw werk, doe je mee?

Wat bieden wij (naast een super leuk team)

 • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 55 van minimaal €3.281. en maximaal €4.806 bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
 • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
 • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Wat vragen we van jou

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding fysiotherapie met de aanvullende opleiding tot Kinderfysiotherapeut, voorkeur met kennis van de problematiek van de VG doelgroep. Je bent op de hoogte van de ziektebeelden, syndromen problematiek, gedragsstoornissen en allerlei vormen van handicaps/beperkingen en/of bereidwillig om dit te leren;
 • Je hebt kennis van de wet en regelgeving, voorschriften en protocollen;
 • Je werkt graag samen met cliënten en diens ondersteuners en verwanten;
 • Het is een pré als je kennis hebt van het aanvragen van hulpmiddelen via Zorginfo;
 • Je bent zelfstandig, besluitvaardig, je kunt je eigen werk goed organiseren.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Heb je nog algemene vragen?

Kijk hier voor de contact gegevens van de regio recruiter.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Kinderfysiotherapeut 18-32 uur omgeving Oldenbroek, Putten en Harderwijk

Adres

Zuiderzeestraatweg, 252, 8096 CJ, Oldebroek


14 - 19 uren, 26 - 31 uren, 32 - 36 uren, 20 - 25 uren

hbo

FWG 55 (min € 3281,- en max € 4806,-)

Sluitingsdatum 17 juni 2024Functie:kinderfysiotherapeut
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3281 – 3281
Uren per week:18 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Kinderfysiotherapeut Philadelphia Zorg 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures