Vacature Klantmanager Inburgering

Klantmanager Inburgering in Harderwijk

Heb jij ervaring binnen het Sociaal Domein en vind jij het fijn mensen verder te helpen en te begeleiden? Ben jij communicatief handig en lijkt het je leuk om voor een uitvoeringsorganisatie te werken met meerdere gemeenten? Solliciteer dan nu voor de vacature Klantmanager werk & inkomen bij Meerinzicht. 

Wat ga je doen?

Als Klantmanager Participatiewet en Wet Inburgering ben je verantwoordelijk voor het wel of niet verstrekken van een uitkering. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet jij gemakkelijk het echte verhaal boven tafel te krijgen. 

Dit zijn jouw taken:  

 • Het beoordelen van het recht op een uitkering op grond van de Participatiewet en IOAW (intakegesprek, rapportage en beschikking);  
 • Het behandelen van mutaties in het kader van de Participatiewet, waaronder: wijzigingen als gevolg van heronderzoeken, meldingen van klanten of derden. En beëindigingen, terugvorderingen, normwijzigingen (alles wat van invloed is op het recht op uitkering);  
 • Je zorgt voor adequate en tijdige vastlegging in de applicatie (Suite4SociaalDomein); 
 • Je signaleert mogelijkheden voor optimalisatie van de uitvoeringspraktijk en doet verbetervoorstellen. 

Wat verwachten wij van je?

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband effectief en je zoekt creatief naar maatwerkoplossingen binnen de wettelijke kaders. Je bent in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en prioriteiten te stellen. Daarnaast heb je: 

 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt kennis van de Participatiewet en aanverwante wetgeving; 
 • Kennis van Suite, Suwinet en PKO; 
 • Goede voelsprieten voor mogelijke fraude. 

Wat mag je van ons verwachten?

Onze organisatie is erop ingericht om echte aandacht te hebben voor mensen, want dat is uiteindelijk waar het om gaat. Ook nog even onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij: 

 • Een goed salaris, zoals afgesproken in de CAO en op basis van jouw kennis en ervaring; 
 • Leaseauto, ov-abonnement of een reiskostenvergoeding; 
 • Goede pensioenregeling, voor als het opeens al later is; 
 • Persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching; 
 • Bepaal zelf aan welke workshops & masterclasses je deelneemt. 

Werken bij Professional Partners

Samen werken we aan een steeds beter Nederland. Bij Professional Partners vinden we het belangrijk dat je opdrachten hebt, die aansluiten bij wat er op dat moment het beste bij jou past. Daarom blijven we ook tijdens de opdracht goed met elkaar in gesprek. Zo kunnen we meedenken als de opdracht niet meer helemaal is wat je zoekt, maar kun je ook terecht bij de vakgroep als je inhoudelijke vragen hebt. Wil jij je blijven ontwikkelen? Trainingen die bij jou passen, volg je in onze Academy.  

Werken bij Professional Partners betekent ook de zekerheid van een vast contract én we organiseren je mobiliteit zoals jij dat wilt. Zo maken we er samen werk van. 

Solliciteren

Ben je toe aan een volgende stap en wil je werken bij een organisatie die jou centraal stelt?

Laten we dan de mogelijkheden samen onderzoeken. Zet jij de eerste stap?

Leer ons kennen en laat jezelf zien.Functie:Klantmanager inburgering
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 4800
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Professional Partners via i.vanderhorst@professionalpartners.nl of 623045818. Of bezoek hun website https://www.professionalpartners.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Klantmanager Inburgering Professional Partners 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures