Vacature Lasser

Lasser in Nunspeet

Ben jij een ervaren MIG MAG lasser die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een gedreven en nauwkeurige MIG MAG lasser om het team van onze opdrachtgever te komen versterken. Als Lasser ben je verantwoordelijk voor het lassen van verschillende constructies met behulp van MIG MAG-methoden. Je vaardigheden omvatten het nauwkeurig lezen en interpreteren van technische tekeningen en specificaties. Het waarborgen van hoogwaardige lasverbindingen staat centraal in jouw taken, waarbij je tevens verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Veiligheid staat voorop binnen dit bedrijf en daarom werk je in overeenstemming met de geldende veiligheidsrichtlijnen en procedures. Naast het uitvoeren van je primaire taken, ben je ook belast met het onderhouden en (indien nodig) repareren van lasapparatuur.

Heb jij al zin om deze vacature als lasser in (regio) Nunspeet te vervullen? Dat kan als je beschikt over:

 • ervaring in en soortgelijke functie als MIG MAG lasser is echt een vereiste;
 • een geldig certificaat MIG MAG lassen;
 • een mentaliteit van aanpakken en doorzetten;
 • het liefst een rijbewijs B en een eigen auto;
 • een (t)huis in Nunspeet of in de omgeving van Nunspeet, bijvoorbeeld in Zwolle, Epe, Elspeet, Dronten, Harderwijk, Harderwijk, Zeewolde, Hattem of Apeldoorn.

Bij Get Work geloven wij dat gelukkige werknemers beter presteren. Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit geluk. Voor deze fulltime vacature als lasser zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit:

 • een fulltime baan;
 • een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en werkervaring;
 • een baan voor een langere periode. Beide partijen tevreden, een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
 • opbouw van 25 verlofdagen per jaar en 13 ADV dagen op basis van een fulltime baan;
 • per direct pensioenopbouw (boven de 18 jaar).

Zie jij jezelf al werken als lasser MIG-MAG bij onze relatie in (regio) Nunspeet? Online solliciteren is zo gedaan en kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar jouw reactie!Functie:Mig / mag-lasser niveau 3&4,
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Lasser Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures