Vacature Leveranciers

Leveranciers in Harderwijk

Tegelzetbedrijf Clement is al 25 jaar actief voor particulieren en voor leveranciers van badkamermeubels en tegels.

Tegelzetbedrijf Clement kan voor u alle sanitaire ruimten verbouwen, installeren en afwerken. Alle werkzaamheden van begin tot eind voeren wij uit, inclusief eventuele sloopwerkzaamheden, metselen, plaatsen van wanden en kozijnen, stucwerk, loodgieterswerk en electra, exclusief levering van de materialen. Ook enkel stucen en tegelen behoort uiteraard tot de mogelijkheden, waarbij ook natuursteen en in cement tegelen geen probleem is. Ook kunnen we kleine terazzo vloeren leveren die we in diverse maten en kleuren in de werkplaats kunnen gieten.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. U hoeft dan ook pas te betalen nadat het werk naar tevredenheid is afgeleverd.

Het werkgebied is 60 km rondom Harderwijk/ Ermelo.

De website is niet actueel. Voor meer informatie, offerte aanvragen of contact kunt u mailen naar of bellen met , telefoonnummer .Functie:leveranciers
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tegelzetberijf Clement via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Leveranciers Tegelzetberijf Clement 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures