Vacature Medewerker Housekeeping

Medewerker Housekeeping in Nunspeet

Jij bent echt het visitekaartje van onze opdrachtgever. Hoe jouw eruit ziet? Om 09.30 uur start jouw werkdag en samen met je collega's vindt er een kort overleg plaats onder genot van een kop koffie / thee. Alles doorgesproken? Goed, dan mogen nu de mouwen opgestroopt worden en ga je aan de slag. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat alle openbare ruimtes, sanitair, vergaderruimtes en kamers er spik en span uitzien. Op de linnenkamer wordt onder andere al het linnengoed beheert voor en vanuit de kamers en wordt bijvoorbeeld de was van de gasten verzorgt. Ook hier zal jij geregeld te vinden zijn. Jouw werkdag eindigt uiterlijk om 15.00 uur.
Ben jij een aantal dagen per week beschikbaar en op zoek naar een baan als medewerker Huishoudelijke Dienst? We komen graag met jou in contact. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden.

Sta jij te popelen om te beginnen als interieurverzorger bij deze werkgever in Elspeet? Dit heb jij nodig:

 • Als het even kan ervaring als schoonmaker of medewerker huishouding,
  maar het is geen must! Een gemotiveerde instelling is veel belangrijker!
 • Jij houdt van aanpakken;
 • Jij hebt een flexibele instelling;
 • Een (t)huis in de omgeving van Elspeet. Je woont bijvoorbeeld in    Nunspeet, Uddel, Harderwijk, Ermelo, Vierhouten of Epe.

Voor deze parttime vacature als Medewerker Housekeeping zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit:

 • Een parttime baan tussen de 20 en 24 uur per week;
 • Een leuk gezellige team van enthousiaste collega's;
 • Een bruto uurloon van € 13.57 vanaf 21 jaar
  en ouder;
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
 • Pensioenopbouw.

Online solliciteren of meer informatie opvragen over deze vacature medewerker Huishoudelijke Dienst is een eitje. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15.Functie:Medewerker housekeeping
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 2235
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website http://www.getwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Medewerker Housekeeping Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures