Vacature Monteur Buitendienst

Monteur Buitendienst in Nunspeet

Vroeg in de ochtend start je je dag met een rit naar diverse projecten in Nederland. Dit doe je samen met je vaste collega. Rond 07.30 uur bereiken jullie de project locatie, klaar om de handen uit de mouwen te steken. Je belangrijkste taak is het plaatsen van glazen panelen en/of deuren in verschillende particulieren of bedrijfspanden, waarbij je werkt met diverse materialen. De duur van de opdracht kan variëren, van meerdere opdrachten op één dag tot mogelijk één opdracht voor vijf opeenvolgende dagen. Afhankelijk van de project locatie kan het zelfs voorkomen dat je in een hotel verblijft. Rond 16.30 uur ben weer terug in Nunspeet, waardoor je een heerlijk lange avond voor de boeg hebt. Een bijkomend voordeel van deze baan is dat je de sportschool vaarwel kunt zeggen, gezien de fysieke inspanning.

Voor deze functie als Monteur Buitendienst in Nunspeet beschik jij over de volgende competenties:

  • gemotiveerde werkhouding en inzet en zeker een technisch inzicht!
  • een flexibele instelling en je kan zeer klantgericht denken. Klus niet af? Dan nog even de schouders eronder!
  • je beschikt over Rijbewijs B(E);
  • een (t)huis in Nunspeet of in de nabije omgeving van Nunspeet. Je woont bijvoorbeeld in Zwolle, Heerde, Zeewolde, Dronten, Elspeet, Uddel, Putten, Harderwijk, Ermelo, Vierhouten of Epe.

Als jij je inzet als Monteur Buitendienst in Nunspeet, dan biedt Get Work jou:

  • een passend salaris conform CAO Metalectro. 
  • opbouw van 13 ADV dagen op fulltime / jaarbasis;
  • een fulltime baan voor een langere periode. Beide partijen tevreden, dan behoort een contract zeker tot de mogelijkheden;
  • pensioenopbouw (boven de 18 jaar).

Zie jij jezelf al werken als Monteur Buitendienst bij onze relatie in Nunspeet? Online solliciteren is zo gedaan en kan via onderstaande button. Je kan ons ook mailen (nunspeet@]getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar jouw reactieFunctie:Systeemwanden monteur
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Monteur Buitendienst Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures