Vacature Monteur Service en Onderhoud Klaar

Monteur Service en Onderhoud Klaar in Nunspeet

Veldhuizen 50 jaar jubileum

Monteur Service en Onderhoud bij Veldhuizen Energie in Nunspeet

Bel () of stuur je cv naar @veldhuizenenergie.nl .

Jouw werk als Monteur Service en Onderhoud

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan cv-ketels, ook andere soorten installaties moeten worden onderhouden zoals LBK en WTW-units, mechanische ventilatiesystemen en luchtbehandelingskasten.

Daarnaast behoren kleine reparaties aan water, gas en cv-installaties tot jouw werkzaamheden.

Spreekt dit jou aan, dan ben jij de collega die wij zoeken.

Wij zijn Veldhuizen Energie.


De installaties die wij realiseren, bestaan uit een combinatie van installatietechniek en elektrotechniek. Zo ontstaat energietechniek. Onze specialismes delen we op in drie 3 sterke pijlers. Dat zijn:


Doordat je als monteur samen met je collega's in elk facet aan de slag gaat, ontwikkel jij jezelf heel breed. We hebben als motto 'klaar voor de toekomst'. Daarom investeren we allereerst in onze collega's. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bieden.

Innovatie heeft onze aandacht. We werken altijd met de nieuwste technieken wat eveneens toekomstgericht is en ons jaarlijks duurzame klantrelaties oplevert.

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek . Van zij-instromers tot jonge collega's die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als monteur je werk te kunnen doen.

We delen passie voor moderne techniek.

Tijd voor een gesprek?

Is deze functie als monteur jou op het lijf geschreven? Of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens dan naar Koster via of bel naar .

Functie:monteur service & onderhoud
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Veldhuizen Installatietechniek Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Monteur Service en Onderhoud Klaar Van Veldhuizen Installatietechniek Nunspeet 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures