Vacature Pedagogisch Medewerkers BSO

Pedagogisch Medewerkers BSO in Nunspeet

Kom jij ons BSO team versterken?

Wij zoeken een enthousiaste flexibele pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang die hart heeft voor onze kinderen. Jij weet een vertrouwde omgeving te creëren waar kinderen zich thuis voelen. Je stimuleert en daagt de kinderen uit in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van een groep 4-7 jarige kinderen of een groep 8+ kinderen op één van onze BSO-locaties.

Ben jij geen pedagogisch medewerker maar wel bijvoorbeeld professioneel musicus, sporter of een andere expert met een specifiek talent of expertise? Ook dan kan je aan de slag in de kinderopvang, om het programma van de buitenschoolse opvang te verrijken.Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kindcentrum Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Pedagogisch Medewerkers BSO Stichting Kindcentrum Nunspeet 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures