Vacature Performance marketeer

Performance marketeer in Wapenveld

Heb jij het als geen ander in de vingers om traffic te genereren naar de sites van onze opdrachtgever? Lees dan snel verder of solliciteer direct! Liever een persoonlijk gesprek? Loop dan bij ons binnen op onze vestiging in Heerde.

Jouw baan als Performance marketeer in Wapenveld

Jouw functie als performance marketeer is heel divers! Jouw vooruitstrevende blik zorgt voor een continue optimalisatie en maximalisatie voor de SEA van onze opdrachtgever. Hiervoor heb je dagelijks contact met externe partijen en collega's. Je draagt zorg voor een goed samenspel met SEO, voor een optimale balans tussen de kanalen. Kortom als performance marketeer kun jij je als geen ander verplaatsen in de online bewegingen van de klanten. Je komt de marketing afdeling versterken, hier zitten tot op het bot gemotiveerde en initiatiefrijke collega's. De komende jaren wordt er gewerkt aan internationale groei, er zijn dus genoeg uitdagingen om als performance marketeer jouw ervaring in te zetten en een mooie bijdrage te leveren aan de groei de onze opdrachtgever voor ogen heeft.

Voor wat, hoort wat

Dicht bij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work. Zodra jij start in de functie van performance marketeer in de omgeving van Heerde kan je dan ook rekenen op:

 • een leuke fulltime baan bij een toffe organisatie; 
 • een goed en passend salaris afhankelijk van ervaring en kennis;;
 • een gezellig team waar je in komt te werken;
 • thuiswerken is bespreekbaar;
 • je krijgt een reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever.

Jouw werkplek als Performance marketeer in Wapenveld

Dit leuke informele bedrijf in Wapenveld biedt jou een werkplek bij een internationale organisatie, waar het toch allemaal heel informeel en laagdrempelig is. Als performance marketeer krijg je de ruimte om eigentijdse marketingmodellen toe te passen. 

Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de performance marketeer bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

Dit breng je mee

Weet jij of wil jij weten hoe klanten zich internet bewegen? Als je aan de onderstaande punten voor deze baan als performance marketeer in de omgeving van Heerde voldoet ben jij zonder twijfel geschikt. Jij hebt namelijk ook:

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je hebt aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau (bij voorkeur in een relevante studierichting);
 • minimaal 2 jaar ervaring met SEA en overige performance kanalen;
 • je hebt ervaring met Google Ads, Google Merchant Centre en Google Analytics;
 • een (t)huis in de omgeving van Heerde hebt of vlakbij Heerde, bijvoorbeeld in Zwolle, Wapenveld, Hattem, Wezep of Epe.

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature van performance marketeer in de omgeving van Heerde. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Bel 088-4389610 of mail heerde@getwork.nl of Whatsapp 06-13394935.Functie:Performance marketeer
Startdatum:10-03-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via heerde@getwork.nl of 31884389610. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/vacature/48611/performance-marketeer.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Heerde
 2. Performance marketeer Get Work B.V. 10-03-2023

Bekijk ook andere vacatures