Vacature Power Platform Consultant

Power Platform Consultant in Nunspeet

Power Platform Consultant

32-40 uur per week

HBO

Nunspeet

Vanuit yellow arrow helpen wij onze klanten om slimmer en efficiënter te werken. Het automatiseren en digitaliseren van processen of realiseren van data oplossingen die daarbij ondersteunen hoort daar ook bij. Zo blijven onze klanten competitief en toekomstbestendig.

Als Power Platform consultant zorg jij ervoor dat de bedrijfsprocessen van onze klanten worden geautomatiseerd zodat organisaties kunnen blijven groeien en verbeteren.

Ben je een tikkeltje rebels, hou je wel van wat gekkigheid op de werkvloer en kom je uit voor je mening? Wij kunnen dit wel waarderen en nodigen je dan ook graag uit om te solliciteren. We kijken er nu al naar uit je te ontmoeten!

Dit ga jij doen als Power Platform Consultant

 • Samen met je collega's van het team Data & RPA begin je de week met een gezamenlijke stand-up en hoor je van elkaar wat je die week op de agenda hebt staan. Dit is ook het moment om aan te geven of je ergens hulp bij nodig hebt of even samen met iemand naar een specifiek idee wil kijken.
 • Vanuit het teamoverleg ga je een Teams meeting met een klant in. Zij hebben namelijk een werkproces dat zich iedere maand herhaalt en waar meerdere personen in de organisaties iedere maand flink werk aan hebben. Aan jou wordt gevraagd of dat niet handiger kan. Je haalt alle informatie op die relevant is voor het proces zodat jij morgen aan de slag kunt met het uitwerken van een functioneel en technisch ontwerp. Na deze intensieve overleguren speel je een potje Mario Kart of Fifa of wat dan ook en battle je met je collega's om de eer.
 • De volgende twee dagen ben je bezig met het uitwerken van een functioneel/ technisch ontwerp en plan van aanpak. Of zoals wij dat noemen het opstellen van een Strak Plan. Vanuit dit plan wordt het de klant duidelijk hoe de Power App eruit gaat zien waar jij het besproken proces in gaat onderbrengen en welke werkstromen er gaan komen ter vervanging van al die handmatige en foutgevoelige handelingen. Je presenteert je plan en uitwerking aan de klant en vraagt de klant om over een aantal dagen feedback terug te koppelen zodat jij daarna kunt starten met het realiseren van de oplossing.
 • In de tussenliggende tijd ben jij met je collega's, die zich ook bezig houden met Power Platform toepassingen, bezig om bestaande Apps of werkstromen aan te passen omdat een klant daarom gevraagd heeft of omdat jullie samen hebben gezien dat het slimmer kan.
 • Op vrijdag merk je bij binnenkomst dat er veel collega's op kantoor zijn. Dat is ook bewust zo gepland. Die dag heb je met je team overleggen over plannen, werk je samen ideeën uit of ben je bezig jezelf of yellow arrow beter te maken. Oh, en vergeet niet om voor 10:00u het Form in te vullen met de keuze van je broodje van de week (Broodje Surinaamse kip is de favoriet blijkt uit ons Power BI dashboard). De week is voorbij gevlogen en je sluit, samen met je collega's, de week gezellig af in onze eigen bar... Oh en de klant waar je afgelopen week het ontwerp en plan van aanpak voor hebt opgesteld heeft groen licht gegeven dus de aankomende weken ben jij degene die er voor gaat zorgen dat de bedrijfsprocessen van de klant (verder) geautomatiseerd gaan worden.

"Werken voor yellow arrow betekent dat je werkt aan uitdagende projecten, terwijl je jezelf continu blijft ontwikkelen!

"

Tom Rolvers

Security consultant

Dit is wie jij bent

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur richting technische bedrijfskunde of informatica).
 • Certificeringen op het gebied van het Microsoft Power Platform en/ of Azure zijn een pré
 • Je hebt ruime ervaring als softwareontwikkelaar en tenminste 1 jaar met het Microsoft Power Platform.
 • Je hebt basiskennis van Azure, databaseconcepten en webservices.
 • Je kunt uit de voeten met datamodellering, procesautomatisering en app design.
 • Je bent communicatief, analytisch, adviseert organisaties over het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen en kunt complexe concepten in Jip en Janneke taal toelichten.
 • Wat wij ook belangrijk vinden is zelfstandigheid, creativiteit en doelgerichtheid. Soms moet je even buiten de gebaande paden op zoek naar een oplossing waarmee de klant echt geholpen is. Jij krijgt hier juist energie van en draait je hand er niet voor om

Dit is wat je krijgt als Power Platform consultant


 • Een verantwoordelijke rol waarbij je op veel vlakken impact kunt maken.
 • Een goed (marktconform) salaris met een bonusregeling. Daarnaast hebben we een mooie groeiboom gemaakt waarin je precies kunt zien waar je naar door kunt groeien in de toekomst en wat daar voor nodig is.
 • Af en toe buikpijn van het lachen als collega's zich van hun beste kant laten zien.
 • Vrijheid in overvloed. Wij doen niet aan vaste werktijden, vaste werkplekken en je hebt een onbeperkt aantal vrije dagen. Smartphone/ laptop/ tablet: die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn en waar jij mee om kunt gaan.
 • Een uitgebreide mobiliteitsregeling waarmee je zelf je vervoer kunt regelen.
 • Een apparaat-budget waarmee je een eigen laptop/ telefoon uitkiest.
 • Een werkgever die investeert in werkgeluk! Werkgeluk gaat over betekenisvol werk, goede relaties, ontwikkeling en plezier hebben. En over het stoppen van overbodige regels, macht, ingewikkelde processen en procedures, ziekteverzuim, ongemotiveerde collega's en slechte managers. Zonde om daar onze energie aan te verspillen
 • Legio potjes tafeltennis... als je daar van houdt tenminste. Er wordt hier namelijk behoorlijk wat af-getennist! Of tafelvoetbal, of Fifa of Mario Kart…
 • Alle ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang.

Is dit jouw baan?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze vacature en wil je graag werken bij het tofste IT bedrijf van de Veluwe? Solliciteer dan direct!


Dit doe je eenvoudig door je interesse kenbaar te maken bij , onze Werkgeluk Regelaar, via onderstaand formulier óf verstuur een volledige sollicitatie naar:

Kijk voor meer informatie over yellow arrow op: www.yellowarrow.nl

Voor deze vacature werken wij NIET samen met uitzend-of werving & selectiebureaus. Acquisitie is dan ook zonde van jouw en onze tijd.

Neem gerust contact op met .

Onze sollicitatieprocedure

Wij zijn op zoek naar gedreven professionals, met passie voor hun vak en ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Middels onderstaande stappen proberen we zo veel mogelijk over jou en je kennis en kunde te weten te komen.

Geen moeilijk gedoe met cv's. We kijken naar wie je bent, wat je in huis hebt en of je onze informele cultuur en kernwaarden kunt waarderen.

Dit is vooral een kennismaking. Wie ben jij? En voor jou: wie zijn wij? Bereid je wel goed voor, we willen graag weten waarom je bij ons solliciteert en wat je zo leuk lijkt aan yellow arrow.

Nu wordt het serieuzer, want je hebt ons ervan overtuigd dat jij een aanwinst kan zijn voor yellow arrow. We vertellen je over onze unieke arbeidsvoorwaarden en je maakt alvast kennis met een van onze toppers. Wie weet zijn jullie straks collega's!

Jij weet het zeker: je wilt bij yellow arrow werken! Daar zijn wij superblij mee. Je ontvangt van ons een passend aanbod!
We zien je handtekening enthousiast tegemoet, kan jij 'HOP' aan de slag ;-).

Vul onderstaand je gegevens in, klik op 'Verzenden' en wij nemen contact met je op.Functie:power platform consultant
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yellow arrow via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Power Platform Consultant Yellow arrow 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures