Vacature Therapeut

Therapeut in Putten

MeCeBi

   • Behandeling van ziekte van Lyme
   • Onderzoek naar Lyme
 • Over MeCeBi
  • Ons team
 • Contact
  • MeCeBi Hoogeveen

Voor onze locaties in Putten en Ede zijn wij op zoek naar therapeuten! Als therapeut spreek, begeleid, behandel en coach je patiënten. Onze patiënten komen meestal elke 14 dagen waardoor je een persoonlijke band opbouwt en tijd kunt investeren in hun proces van ziekte naar herstel. Hierbij kunnen diverse interventiemogelijkheden ingezet worden, afhankelijk van de persoonlijke situatie van de hulpvrager.

Voor onze locaties in Putten en Ede zijn wij op zoek naar een Front-office medewerker . Als onze Front-Office Medewerker sta je in het hart van de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze patiënten, een belangrijke taak dus. Je werkt nauw samen met je directe collega's, therapeuten, de praktijkmanager en de administrateur.

Voor onze locatie in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een therapeut. Als therapeut spreek, begeleid, behandel en coach je patiënten. Onze patiënten komen meestal elke 14 dagen waardoor je een persoonlijke band opbouwt en tijd kunt investeren in hun proces van ziekte naar herstel. Hierbij kunnen diverse interventiemogelijkheden ingezet worden, afhankelijk van de persoonlijke situatie van de hulpvrager.

Wij zijn op zoek naar natuurgeneeskundig therapeuten!

Heb jij een groot zorghart en wil je graag een bijdrage leveren aan het welzijn van chronisch zieke mensen? Dan is een van onze vacatures misschien wel wat voor jou!

Wat zeggen onze patiënten?

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

Vergoedingen zorgverzekeraars


Bezoekadres Ede:
Ericalaan 6c
6711 MZ Ede

Bezoekadres Hoogeveen:
Toldijk 1
7901 TA HoogeveenFunctie:therapeut
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MeCeBi via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Therapeut MeCeBi 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures