Vacature Secretaris / alg. Bestuurslid

Secretaris / alg. Bestuurslid in Nunspeet

Taxi ritten

Indien u dat wenst brengen wij u en uw huisdier naar de dierenarts en weer terug voor bijv. de jaarlijkse controle, een operatie of andere medische ingrepen. Ook kunnen wij de medicijnen voor uw dier ophalen en bij u thuis brengen tegen een kleine vergoeding.

Informatie verstrekken

Het werk van de dierenambulance is zo divers en spreekt veel mensen tot de verbeelding. Wilt u meer weten over ons werk, heeft uw vereniging interesse of uw kind een spreekbeurt op school over de dierenambulance? Wij komen graag naar u toe!

Afscheid

Ook voor de minder leuke aspecten van het hebben van een dier kunt u bij ons terecht. Onze vrijwilligers begeleiden u tijdens het afscheid van uw geliefde huisdier in samenwerking met Majesta uitvaartservice. Hier kunt u afscheid nemen in een stijlvolle ruimte en alles regelen voor de crematie tot en met assierraden en urnen toe. De vrijwilligers van dierenambulance Noord Veluwe staan voor u klaar.

Verwilderde katten

Kattenoverlast is momenteel een grote ergernis. Lopen er bij u verwilderde katten rond dan vangen we ze. Middels een speciale diervriendelijke vangkooi waarna de kat wordt gesteriliseerd of gecastreerd, een knipje in het oor krijgt en eventueel weer teruggeplaatst wordt. Zo blijft het territorium bezet maar komen er geen nieuwe verwilderde katten bij. ()

Contact
Zwolsewegje 16,

8071 RX Nunspeet
Tel:

Vacatures

Reageren
Werrkervaring / opleiding en motivatie
liefst per e-mail aan ons verzenden. Wij nemen contact met je op voor een gesprek.

© Copyright DaNV 2019.

Functie:secretaris / alg. bestuurslid
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Dierenambulance Elburg en omstreken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Secretaris / alg. Bestuurslid Stichting Dierenambulance Elburg en omstreken 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures