Vacature Lid

Lid in Nunspeet

Organisatie

DE MENSEN ACHTER NTC de Wiltsangh


Bestuur
Het bestuur van NTC de Wiltsangh geeft leiding aan de vereniging, bewaakt de uitvoering van het verenigingsbeleidsplan en is daarmee verantwoordelijk voor alles wat er om gaat binnen de vereniging. Ook heeft het bestuur een verbindende rol tussen de commissies en de leden onderling.


Commissies en AT's
Naast het bestuur heeft NTC de Wiltsangh ook een groot aantal vrijwilligers dat zich inzet om toernooien, competities en andere mooie evenementen op te zetten. Deze leden zijn actief in de diverse commissies van NTC de Wiltsangh voor o.a. de Jeugd-, en Kantinecommissie, AT Toernooien en AT Competitie.


Wil je mee helpen en denken over de toekomst van NTC de Wiltsangh, eens weten wat een bepaalde commissie of AT nu eigenlijk doet of een keer meehelpen tijdens een feestavond of evenement? Er zijn tal van taken, groot en klein. Meld je dan aan bij . We kunnen je hulp altijd gebruiken!
De leden hieronder weergegeven zijn via e-mail te bereiken.


NTC De Wiltsangh is een gezellige, actieve vereniging. Wij bieden gevarieerde activiteiten voor jong & oud en van beginners tot wedstrijdspelers. Alles is er op gericht om onze leden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis!

NTC de Wiltsangh

Sportlaan 5
8072CA Nunspeet


Lid worden?

Inschrijven als lid

Functie:lid
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nunspeetse Tennisclub De Wiltsangh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Lid Nunspeetse Tennisclub De Wiltsangh 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures