Vacature Talent Acquisition Specialist

Talent Acquisition Specialist in Ermelo

Ben jij vastberaden om iedere dag het beste uit jezelf te halen? Ben jij communicatief sterk? Wil jij jezelf ontwikkelen terwijl je bijdraagt aan een duurzame samenleving? En woon je in Gelderland? Dan is dit de vacature voor jou!

Voor een innovatief bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een Talent Acquisition Specialist! In deze rol help jij technici aan hun volgende stap in hun carrière en ben je de verbindende factor tussen jouw collega's en de kandidaten.

Heb jij minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je op korte termijn beschikbaar? Ik kom graag met je in contact!

Als Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces, dit is voor veel technische bedrijven niet makkelijk. Jij kan hierbij dus zowel de organisatie als de werkzoekende helpen.

Hoe doe je dat?
* Door het schrijven van boeiende en wervende teksten om kandidaten aan te trekken;
* Door sollicitaties te beoordelen en sollicitatiegesprekken te houden;
* Door geschikte kandidaten te scouten en hen te enthousiasmeren over de vacatures;
* Door je eigen netwerk uittebreiden.

Uiteraard doe je dit niet alleen maar werk jij, samen, in een team van 10 collega's. Natuurlijk wil jij tot de allerbeste recruiters horen, daar word je bij geholpen! Doormiddel van inhoudelijke trainingen binnen het recruitmentvakgebied waar je persoonlijk begeleiding ontvangt en je kan leunen op de ervaringen van je collega's maak jij elke keer de stap vooruit. Dit bedrijf denkt graag met je mee over jouw toekomst plannen, jij kan hier alle kanten op. Ga jij je nog verder ontwikkelen tot Senior Recruiter, of kies je toch voor een functie als Field Manager of een andere commerciële functie?Functie:Talent Acquisition Specialist, TA Specialist
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via Darsha.31643.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 06-13042203. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Talent Acquisition Specialist Independent Recruiters 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures