Vacature Vertrouwenscontactpersonen

Vertrouwenscontactpersonen in Ermelo

csv Dindoa - Ermelo

Vertrouwenscontactpersonen

Bij korfbalvereniging CSV Dindoa zijn sinds seizoen 2015-2016 twee vertrouwenscontactpersonen actief. De vertrouwenscontactpersoon is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen (leden, ouders, trainers, vrijwilligers, toeschouwers en gasten) die een klacht heeft over, of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. Een vertrouwenscontactpersoon biedt een luisterend oor voor zowel de melder als de beschuldigde. Je kunt terecht voor zaken waar je niet gemakkelijk over praat. Het kan bijvoorbeeld gaan om seksuele intimidatie, pestgedrag en/of geweld, maar het kan ook om iets anders gaan wat je graag met iemand bespreekt. De vertrouwenscontactpersoon luistert, is vertrouwelijk, respecteert de anonimiteit en verwijst je zo nodig door voor geschikte hulp. Op basis van anonimiteit zal een terugkoppeling plaatsvinden richting het bestuur.

Daarnaast richt de vertrouwenscontactpersoon zich binnen de vereniging op preventieactiviteiten ten bate van het behoud van een veilig sport klimaat.

Rik van den Bos en Karin ten Hove nemen deze taak binnen de vereniging op zich. Mocht er iets zijn waar je graag over wilt praten, kan je via de mail contact met één van hen opnemen en aangeven op welke manier je graag wilt dat zij vervolgens contact met jou opnemen.

Voor informatie vanuit het KNKV: http://www.knkv.nl/knkv-corporate/korfbal-zichtbaar-sportief/vertrouwenspunt-knkv/

Wie zijn de vertrouwenscontactpersonen?

Rik van den Bos
Het korfbalveld is mijn tweede thuis. Ik ben reeds lange tijd lid van Dindoa en heb binnen de vereniging diverse functies bekleed. De functie van vertrouwenscontactpersoon is een waardevolle, nuttige en (soms) een noodzakelijke functie binnen de vereniging. Samen met Karin ten Hove ga ik vorm en inhoud geven aan deze functie. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ik ben bereikbaar op het volgende mailadres: .

Karin ten Hove
Mijn naam is Karin ten Hove en sinds mijn jeugd betrokken bij Dindoa. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Thijmen is actief als trainer en korfbalt in de senioren. Ik werk als ergotherapeut in Meander Medisch Centrum. Uit belangstelling voor de interactie tussen mensen heb ik diverse opleidingen gedaan die mij handvatten geven voor de uitvoering van de functie van vertrouwenscontactpersoon die ik samen met Rik van den Bos vervul. Voel je welkom om mij te mailen of aan te spreken wanneer je iets wilt delen. Ik ben bereikbaar op het volgende mailadres: .


Sportpark de Zanderij
Watervalweg 170
3853 PT Ermelo

CONTACT

Telefoonnummer
Tel. (kantine)Functie:vertrouwenscontactpersonen
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CSV Dindoa via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Vertrouwenscontactpersonen CSV Dindoa 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures