Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Nunspeet

Logo werkenbij.zorgverlening hetbaken.nl

Verzorgende IG (Nunspeet)

Altijd al als Verzorgende IG 'Het Baken' willen zijn voor ouderen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
(m/v, wij zoeken een kandidaat(en) voor 20-28 uur per week)

Wat zoek jij?

Een baan waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor mensen, want de gezondheid en het welzijn van onze bewoners zijn jouw prioriteit. Samen met een team van enthousiaste en deskundige collega's ben je verantwoordelijk voor de 24-uurs zorg van onze bewoners.
We hebben 4 locaties verdeeld over de Veluwe:
- Seewende in Nunspeet
- De Voord in Elburg
- De Hullen in Oldebroek
- Hoenwaard in Hattem
Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken. Met jouw talenten, competenties, passie en ambities lever je samen met je collega's een bijdrage aan een prettig woon- werk- , leer- en leefklimaat. Met jouw bijdrage kun jij het verschil maken!

Je biedt dagelijkse verzorging waarbij je oog hebt voor de bewoner als mens. Als verzorgende IG voer je alle taken uit, die je tijdens de opleiding hebt geleerd en mag uitvoeren.
Je werkt met je collega's in de community nauw samen met een multidisciplinair team. Met elkaar heb je een uitgebreid takenpakket op zorggebied, o.a. van ADL zorg en artsenvisite tot MDO's voorbereiden en contactverzorgende zijn voor enkele bewoners. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een specifiek aandachtsgebied.

Wie zijn wij?

Ons motto is 'vertrouwd & dichtbij'. Met professionele medewerkers die goed weten wat ze doen en wat de cliënt zelf kan en wil, geven wij invulling aan onze zorg, een zinvolle dagbesteding en dienstverlening. Dit organiseren we in kleine integrale teams rondom de cliënt in een woongroep. Wij willen graag dat medewerkers regelruimte hebben en ervaren en dat zij beslissingen kunnen nemen die nodig zijn voor goede zorg en verantwoord professioneel handelen. Zodat de ouder wordende mens zo goed mogelijk is ondersteund en wordt bijgedragen aan zijn of haar kwaliteit van leven.

Wij zijn een christelijke zorginstelling en hechten veel belang aan de normen en waarden zoals omschreven in onze zorgvisie. Wij willen graag dat onze medewerkers zich hierbij thuis voelen maar stellen geen eisen aan achtergrond of levensbeschouwing. Iedereen is welkom bij Het Baken!

Bekijk ons onderstaande filmpje om een eerste indruk van Zorgverlening Het Baken te krijgen!

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die stevig in zijn/haar schoenen staat en een echte teamplayer is. Waaruit blijkt dat? Je bent flexibel, kan een pro- actieve houding aannemen en ook uitstralen naar de rest van het team en je bent een belangrijke schakel tussen collega's, de informele zorg en het BAC. Durf je collega aan te spreken op zowel positieve als negatieve punten? Dat vinden we erg fijn!
Verder heb je:
- Een opleiding Verzorgende IG;
- Ervaring in de verpleeghuiszorg is een pre, maar geen must;
- Een warm hart en liefde voor het vak;
- Een heldere visie op kwaliteit van zorg;
- Je kunt zelfstandig werken, maar voelt je ook prettig in een team;
- Je bent flexibel inzetbaar en in staat om alle diensten te werken.

Wat bieden wij jou?

Bij Zorgverlening Het Baken vind je een mooie baan. Je komt te werken in een warme, inspirerende en lerende organisatie die zelfstandigheid stimuleert, jou ondersteunt in je groei en oog heeft voor je talenten.
We moedigen je aan bij te dragen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Bij Het Baken hechten we veel waarde aan gezelligheid, betrokkenheid en humor.
Natuurlijk zijn je arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Wij maken geen geheim van jouw salaris. De functie is, afhankelijk van de ervaring, ingeschaald in FWG 35. Je krijgt bij ons een jaarcontract. Bij wederzijds goedvinden zetten we deze om in een contract voor onbepaalde tijd.Functie:verzorgende ig
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgverlening Het Baken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Verzorgende IG Zorgverlening Het Baken 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures