Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Nunspeet

Een vraag waar we natuurlijk antwoord op willen hebben is: Wat beweegt de vrijwilliger om in actie te komen? Uiteraard het bijdragen voor een ander om deze een mooie tijd te bieden. Maar wat levert de inzet de vrijwilligers zelf ook op? Bij ons heerst de overtuiging dat mensen die zich inzetten als vrijwilliger zelf graag onderdeel willen zijn van de 'community'. Gezelligheid en verbinding met elkaar en anderen staan daarom ook centraal voor een flink aantal vrijwilligers.

SWN Next Gen is een nieuw initiatief die juist onze jongeren in de gemeente wil activeren om zich in te zetten als vrijwilliger. Tegelijk zien we ook dat jongeren hierin op weg geholpen kunnen worden. Daarom bieden we binnen dit project naast het vrijwilligerswerk dat jongeren uitvoeren een stuk waarbinnen we optrekken met de jongeren om zichzelf te ontwikkelen. We brengen de jongeren in contact met elkaar en bieden workshops waardoor er van elkaar geleerd kan worden. Op deze manier zetten jongeren zich in en werken ze tegelijkertijd aan de ontwikkeling van hun talenten. Vrijwilligerswerk helpt jezelf tus ook verder op persoonlijk vlak! Dit project wordt ondersteund door ZonMw.

Ben jij of ken jij mensen die graag zich graag op zo'n manier in willen zetten voor onze Nunspeetse Samenleving? Neem gerust contact met via of mail naarFunctie:vrijwilliger
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Vrijwilliger Stichting Welzijn Nunspeet 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures