Vacature Enthousiasteling

Enthousiasteling in Nunspeet

Service

Contact

Connect

B.V.
Industrieweg 70
8071 CW NUNSPEET

Financieel administratief medewerker

Ben jij een enthousiasteling die oog heeft voor detail en houdt van aanpakken? Dan heeft een toffe parttime baan voor jou.

Dit ga je doen

Op jouw werkdagen ben jij druk met het controleren, invoeren en verwerken van inkomende facturen. Jij bent degene die let op de details en ziet of alles klopt. Overzicht bewaren binnen ons soms hectische kantoor is voor jou geen enkel probleem. Jij hebt je zaakjes strak op orde en trekt op tijd aan de bel. Met jouw ervaring heb je oog voor wat efficiënter of beter kan op onze financiële afdeling. Naast het verwerken van inkomende facturen, ben jij ook degene die de facturering aan onze klanten verzorgt. Een mooie en zelfstandige administratieve uitdaging ligt voor je klaar!

Wat wij van je vragen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 'pietje-precies' die zelfstandig aan de slag kan. Iemand die voortvarend werkt en niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken. Ben of ken jij iemand die:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau heeft;
  • Nauwkeurig is en oog voor detail heeft;
  • Met een beetje werkdruk om kan gaan;
  • Positief ingesteld en enthousiast is;
  • Een jaar of vijf administratieve ervaring heeft;
  • Goed Nederlands spreekt en schrijft;
  • 20-24 uur per week beschikbaar is.

Bij ons krijg je de kans om te groeien in je vak. Je leert veel van je collega's. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. Het teamgevoel van vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. De klanten verwachten het beste van ons. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om te leren en het beste uit jezelf te halen. Wij helpen je daarbij. Je raakt bij ons niet snel uitgeleerd en uitgekeken.


Enthousiast geworden?

Dan dagen wij jou uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: of per post naar , t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet.

Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!
T:
E:

Functie:enthousiasteling
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Berg Fourage via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Enthousiasteling Berg Fourage 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures