Vacature Glazenwasser

Glazenwasser in Elburg

Inloggen Bel Harderwijk Barneveld

"Moet het snel en goed, het gaat beter als het doet!"

Offerte aanvragen

U zoekt een glazenwasser in de omgeving van Elburg?

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar!

glazenwasser elburg

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Zeewolde en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, VvE appartementen complexen, scholen en instellingen. Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

Glasbewassing en omlijstingen

glazenwassser elburg

Tijdens de glasbewassing reinigen onze glazenwassers ook uw kozijnen. Hierdoor houd u niet alleen een schone uitstraling van uw gevels, maar hoeft u ook minder vaak te schilderen. Kunststof- en aluminiumkozijnen kunnen wij na reiniging conserveren, waardoor deze hun orginele glans terugkrijgen en vuilafstotend worden. Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan.

erl9531 31476699482

Naast onze glazenwassersdiensten zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, VvE complexen en instellingen. is al meer dan 50 jaar een begrip als schoonmaakbedrijf in Elburg en omgeving. Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel of vraag online een vrijblijvend advies en prijsopgave aan!

Harderwijk
Gelreweg 6
3843 AN Hardewijk
Barneveld
Anthonie Fokkerstraat 61B
3772 MP Barneveld

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Functie:glazenwasser
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van den Brinks Schoonmaak & Bedrijfsdiensten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Glazenwasser Van den Brinks Schoonmaak & Bedrijfsdiensten 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures