Vacature Grondwerkers

Grondwerkers in Harderwijk

Grondwerkers gezocht in heel Nederland

Goede grondwerkers gezocht, want grondwerkers zijn van essentieel belang bij ieder werk dat secuur uitgevoerd dient te worden en waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is. Daarom zijn wij van Versluis Infra Personeelverhuur en Detachering continu op zoek naar de beste grondwerkers. Het werkgebied beslaat heel Nederland, waarbij je de beschikking krijgt over vervoer vanuit Versluis Infra. Grondwerkers gezocht, betekent dat wij mensen zoeken die beschikken over de juiste papieren, waaronder minimaal VCA en die flexibel zijn, verstand van zaken hebben, beschikken over de nodige kennis en zelfstandig kunnen werken. Aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op!

Grondwerkers gezocht? Wij leveren vakmensen

Ook opdrachtgevers die snel willen beschikken over extra mankracht kunnen bij 'grondwerkers gezocht', onderdeel van Versluis Infra Personeelverhuur en Detachering terecht. Met 1 telefoontje, kunt u de volgende dag al gebruik maken van onze goed geschoolde en gedisciplineerde grondwerkers. Ons netwerk bestaat onder meer uit:
Welke grondwerkers u ook zoekt, wij werken met alleen de beste mensen, die geen klus uit de weg gaan. Zij leveren vanzelfsprekend de beste kwaliteit, weten van aanpakken en kunnen zich het werk snel eigen maken.
Zit u zodoende onverhoopt met uw handen in het haar vanwege uitval van uw eigen personeel of omdat er een spoed klus tussendoor komt. Grondwerkers gezocht heeft gevonden wat u zoekt en helpt u zo nodig de volgende dag al aan betrouwbaar personeel.

Functie:grondwerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Versluis Infra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Grondwerkers Versluis Infra 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures