Vacature Monsternemer

Monsternemer in Wapenveld

Monsternemer

Delete

Bewaar in favorieten

Functie omschrijving

Als monsternemer bij CRV ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en de melkproductie bij melkveehouderijen. Tijdens de avond- en ochtendmelking neem je melkmonsters van koeien af en noteer je allerlei gegevens van deze melkmonsters in je tablet. Je controleert of alle gegevens juist zijn ingevoerd en verstuurt ze vervolgens naar de centrale database. Wanneer je bijzonderheden tegenkomt bespreek je deze met de veehouder en beantwoord je eventuele vragen. Na 1,5 tot 2 uur ben je klaar en zit je werk erop.


Wij vragen

- Kennis van en/of affiniteit met de melkveehouderij en -fokkerij
- Bereidheid circa 3 tot 5 monsternames per week te doen
- Flexibiliteit; de werkzaamheden vinden 's morgens tussen 6.00 en 9.00 uur en 's avonds tussen 17.00 en 21.00 uur plaats
- Klantgerichtheid en accuratesse
- In het bezit van eigen vervoer (auto, brommer o.i.d.)

Wij bieden

- Leuk werk in een enthousiast team van collega's
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling
- Een persoonlijke keuzebudget: flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid van een vast dienstverband na de inwerkperiode op uitzendbasis

Kom bij ons werken!

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar of solliciteer via de button

Neem dan contact op met , teamleider MPR & Logistiek, via telefoonnummer

Bedrijfsprofiel

CRV is een innovatieve coöperatie voor rundveehouders . We helpen onze leden en klanten bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel , waardoor zij tegen lagere kosten hoogwaardige melk en vlees produceren met de minste impact op het milieu. Onze bewezen topgenetica en op maat gemaakte innovatieve dataoplossingen verbeteren het dierenwelzijn, en dragen bij aan een beter leven voor de veehouder en aan de winstgevendheid van zijn bedrijf. Zo werken we aan een betere wereld voor nu en voor toekomstige generaties. Better Cows > Better Life

De basis voor het succes van CRV ligt in onze drie cultuurwaarden: Collectief eigenaarschap, Verantwoordelijkheid en Transparantie. Vanuit verbinding maken we binnen CRV samen het verschil, voor meer werkplezier en hogere resultaten.

Wapenveld, Oene, TerwoldeFunctie:monsternemer
Startdatum:12-03-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CRV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Heerde
  2. Monsternemer CRV 12-03-2023

Bekijk ook andere vacatures