Vacature Data analist / specialist

Data analist / specialist in Wapenveld

Heb jij gevoel voor cijfers, en kennen deze getallen geen geheimen voor jou? Lees dan snel verder of solliciteer direct op deze mooie functie van data analist/ specialist.

Jouw baan als Data analist / specialist in Heerde

In de functie van business analist/ specialist werk je in een klein team in de omgeving van Heerde, je maakt onderdeel uit van de business analytics & control. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzamelen en aanbrengen van orde in de door het bedrijf verzamelde data, pricing van de producten is hier ook een onderdeel van. Verder voorzie je het management en operationele afdelingen van de gevraagde rapportages. Je laat je zien wat er gebeurt in periodiek op te leveren rapportages en verschaf je inzicht op operationeel niveau zodat de performance van onze opdrachtgever verbeterd kan worden. Daarnaast ontwikkel je samen met jouw collega's diverse datamodellen, die helpen om inzicht te geven in patronen en trends te signaleren/verklaren. Vanuit jouw kennis en kunde neem je deel in verschillende (lokale) projecten om verbetering en efficiëntie te bevorderen.

Voor wat, hoort wat

Dicht bij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work. Zodra jij start in de baan van data analist/ specialist in de omgeving van Heerde kan je dan ook rekenen op:

 • een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (€2800,- tot €3500,- bruto per maand op fulltime basis);
 • een baan bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is;
 • de mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; 
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
 • pensioenopbouw na 8 gewerkte weken (boven de 21 jaar).

Jouw werkplek als Data analist / specialist in Heerde

Dit leuke informele bedrijf in de omgeving van Heerde biedt jou een werkplek bij een internationale organisatie, waar het toch allemaal heel informeel en laagdrempelig is. Als data analist/ specialist ben jij onderdeel van het business analytics & control vanuit het hoofdkantoor.

Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de data analist/ specialist bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

Dit breng je mee

Met jou heeft onze opdrachtgever een echte cijferheld. Zie jij deze baan als data analist/ specialist in de omgeving van Heerde wel zitten? Bekijk de checklist hieronder. Wij willen jou, want jij hebt:

 • MBO werk- en denkniveau in een relevante studierichting;
 • expert op het gebied van Excel; 
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • bij voorkeur ervaring op het gebied van data processen zoals Business Intelligence (pré);
 • een (t)huis in de omgeving van Heerde bijvoorbeeld, Apeldoorn, Zwolle, Vaassen, Hattem of Epe.

Online solliciteren op deze vacature data analist/ specialist is zó gedaan. Je klikt op de oranje button "solliciteer direct" en upload je CV. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet! Wil je eerst meer weten? Bel of app gerust met Arjan 06-40534795 of mail ahofmeijer@getwork.nl.Functie:Data analist / specialist
Startdatum:09-03-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via heerde@getwork.nl of 31884389610. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/vacature/48622/data-analist-specialist.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Heerde
 2. Data analist / specialist Get Work B.V. 09-03-2023

Bekijk ook andere vacatures