Vacature Monteur

Monteur in Doornspijk

Bescherming tegen ongewenste gasten

Inbraakbeveiliging

Met een gerust hart het pand verlaten

Camerabeveiliging

Géén doelwit voor dieven en vandalen

Terreinbeveiliging

Met een gerust hart uw woning verlaten

Camerabeveiliging

 1. Monteur

Kwaliteit, vakmanschap, maatwerk en service staan bij van Klompenburg Beveiliging voorop. Onze overtuiging is dat onze klanten veilig, onbezorgd én in vrijheid moet kunnen werken en wonen. Dat zie je ook terug in onze werkwijze. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf is het mogelijk om snel en vakkundig te kunnen handelen.

Wat krijg je?

 • Goed salaris en vakantiegeld;
 • Na zeven maanden een vast contract;
 • Gezellige groep collega's met een informele sfeer;
 • Uitdagende baan met continu veranderingen;
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Mooie bus voor woon-werk verkeer, die je ook mee naar huis mag nemen;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Werkkleding en schoenen;
 • Vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes.

Wat breng je mee?

 • Kennis van elektronische systemen;
 • Communicatief vaardig;
 • Je bent servicegericht;
 • Flexibele werkhouding.

Monteur Beveiligingstechniek

Als je bij Klompenburg Hekwerk en Beveiliging gaat werken is elke dag een feestje. Met al meer dan 25 jaar ervaring ben je bij ons op het juiste adres voor hekwerken, beveiliging en stalen deuren.

Als Beveiligingsmonteur zorg jij ervoor dat onze klanten met een veilig gevoel de deur uit kunnen. Jouw doel is deze continue veranderende wereld om te toveren tot de veiligste plek om te wonen en te werken. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het installeren en opleveren van alarm-, brand- en andere beveiligingsinstallaties. Het programmeren en in bedrijfstellen van onze systemen naar de wensen van de klant en het uitvoeren van benodigde service en onderhoud.

Dit werk doe je natuurlijk niet voor niets, want bij ons krijg je een goed salaris en na zeven maanden een vast contract. Daarnaast rijd je rond in een moderne werkbus met goed gereedschap. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen in ons snelgroeiende bedrijf.

Benieuwd hoe het werken bij van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is? Neem dan contact op met en dan drinken wij graag een kop koffie met je! Voor eventuele vragen over de vacature kun je bellen naar of mailen naar .


06.50
Aangekomen op de zaak is het eerst tijd voor een bak koffie. Je kletst wat bij met je collega en stapt daarna samen in de bus. Op naar de eerste klus van vandaag!

08.00
Je komt aan bij de klus en neemt met de klant de werkzaamheden door. Je gaat samen met 3 andere collega's een alarminstallatie en camera's monteren bij een bedrijfspand.

10.00
Jullie gaan als een speer! Er komt iemand aangelopen met een dienblad koffie en wat lekkers.

10.15
Na een korte pauze gaan jullie snel weer verder met de camera's.

12.30
Het zonnetje schijnt heerlijk. Tijd om een broodje te eten.

13.00
De nieuwe componenten van de alarminstallatie zijn klaar om aangesloten te worden. Je zorgt dat de kabels netjes worden weggewerkt. Vervolgens pak je de laptop en programmeer je het systeem.

14.15
Tijd om alles te testen. Het werkt! Je ruimt je gereedschap op en laat alles netjes achter bij de klant. Je gaat nog even langs de zaak om materialen op te halen voor de volgende dag.

15.55
De bus is weer vol geladen voor de volgende dag. Nu genieten van je vrije avond.Functie:monteur
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Klompenburg Beveiliging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Monteur Van Klompenburg Beveiliging 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures