Vacature Projectleider Civiele Techniek

Projectleider Civiele Techniek in Harderwijk

In de rol van Projectleider Civiele Techniek ben je de spil in het web bij de realisatie van glasvezelprojecten. Je zorgt voor een gedetailleerde planning, stuurt aannemers aan en bewaakt de projectrisico's. Je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering en zorgt dat alle werkzaamheden volgens de gestelde kwaliteitseisen en veiligheidsnormen worden uitgevoerd. Communicatie met diverse stakeholders, waaronder directievoerders, onderaannemers en bewoners, is een essentieel onderdeel van je werk. Je rapporteert over de voortgang en draagt bij aan een veilige en kwalitatieve werkomgeving.Functie:Projectleider Civiele Techniek
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.brouwer@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 33 60. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Projectleider Civiele Techniek Eminent Groep 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures