Vacature Sanitair Monteur

Sanitair Monteur in Nunspeet

Allround sanitair monteur

Nunspeet 40 uur per week

  1. Samen gaan we voor een 9+ klanttevredenheid
  2. Wil jij badkamers van begin tot eind plaatsen bij particulieren?

Wil jij sanitair monteur worden?

Tevreden trek je de deur achter je dicht: alles is tot in de puntjes geregeld. De klant is 100% tevreden en dat geeft jou 100% voldoening.

Geen enkele badkamer, dag of klant is hetzelfde, en dat weet jij als sanitair monteur maar al te goed. Iedere klant heeft een ander idee van een droombadkamer en jouw taak is om die te realiseren. Daarom luister je altijd goed, zodat alle wensen uitkomen. Een badkamer is immers pas af wanneer de klant volledig tevreden is. Binnen enkele dagen zet jij een mooi product neer waar jij én de klant trots op kunnen zijn.

Als sanitair monteur bij Arma plaats je mooie, op maat gemaakte badkamers bij klanten. Om dit met een 9+ te doen krijg je ruim de tijd, kwaliteit is bij Arma belangrijker dan kwantiteit. Je pakt het project op van a-z, van slopen tot de laatste kitnaad. Elke dag ga je met het beste gereedschap in je eigen bus op pad.

Samen met een hecht team van collega's werk je naar het eindresultaat toe, samen op z'n best. Werkplezier en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, omdat we gaan voor een duurzaam dienstverband. Met innovatief gereedschap en werkplezier helpt Arma je tot aan je pensioen.

Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een uitstekend salaris.
  • Overuren 150% betaald.
  • Ruimte om te groeien, extern of via ons eigen vakcollege.
  • Een professioneel familiebedrijf, alles goed geregeld!
  • Veel afwisseling: iedere klant en badkamer is anders.

Bij Arma werken we samen aan een 9+. Hierin verwachten we van jou dat je oprecht, gedreven en betrokken bent. Jij bent het visitekaartje richting onze klant. De spin in het web die de badkamer maakt zoals in de showroom bedacht. We zijn klantvriendelijk en werken netjes. Oog voor detail is hierin belangrijk. Elke dag laten we de badkamer netjes achter. Jij werkt liever langer door dan dat je half werk achterlaat.

Benieuwd naar ons vakcollege en de omscholing tot sanitair monteur?

Marthijs

Teamleider sanitair montage

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Marthijs beantwoordt ze graag.

op

Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als sanitair monteur? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via .Functie:monteur sanitair
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ardi Keukens & Sanitair via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Sanitair Monteur Ardi Keukens & Sanitair 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures