Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Nunspeet

Het Venster Nunspeet LogoHet Venster Nunspeet LogoHet Venster Nunspeet LogoHet Venster Nunspeet Logo

Vrijwilligers maken het verschil

Vrijwillige medewerkers zijn voor de samenleving en Het Venster onmisbaar! Er zijn verschillende redenen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Het dient als zinvolle vrijetijdsbesteding, geeft structuur aan de dag of kan een opstap zijn naar betaald werk. Voor veel mensen is het ook gewoon een leuke hobby. Het geeft voldoening, vergroot je sociale netwerk en het zorgt er voor dat je maatschappelijk betrokken bent.

Het Venster biedt veel mogelijkheden als het gaat om vrijwilligerswerk. Ruim 400 vrijwilligers zetten zich actief in voor de (soms kwetsbare) bewoners van de gemeente Nunspeet. Er zijn vrijwilligers in het dienstencentrum actief, maar ook daarbuiten. Vrijwilligers in het dienstencentrum bereiden maaltijden, schenken koffie, geven leiding aan activiteiten of nemen bijvoorbeeld de telefoon aan bij de receptie. Veel werkzaamheden vinden ook thuis plaats. Denk bijvoorbeeld aan ondersteunen bij de administratie, een bezoekje brengen of een klusje doen.

De vrijwilligersdiensten van Het Venster in één oogopslag

 • Thuisadministratie
 • Personenalarmering en sleutelkluisjes
 • Hulp- en klussendienst
 • Welzijnsbezoeken
 • Service vervangende mantelzorg
 • Bezoekdienst
 • Terminale thuisondersteuning
 • Maaltijdbezorging
 • Maatjesproject
 • Jeugd- en jongerenwerk
 • Maaltijden en activiteiten in en om het dienstencentrum

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Het Venster is een christelijke organisatie waar iedereen welkom is. We verwachten dat je als vrijwilliger de christelijke normen en waarden respecteert. De gedragscode beschrijft wat er van vrijwilligers wordt verwacht en helpt bij het bespreekbaar maken van lastige situaties in het vrijwilligerswerk.

Wil jij graag iets voor anderen betekenen, maar wel op een tijdstip dat het jou uitkomt? Of ben je op zoek naar structurele daginvulling? Het is allemaal mogelijk! Hierdoor vinden zowel jonge als oudere vrijwilligers hun weg naar Het Venster.

Jouw idee voor Het Venster

Jouw inbreng is belangrijk voor Het Venster. Waar liggen jouw interesses? Wat heb jij onze organisatie te bieden? Heb je een goed idee? Geef het aan ons door via dit formulier of neem contact op via of .

Wat is jouw idee voor Het Venster?


Wat heb jij Het Venster te bieden?
Functie:vrijwilliger
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Venster Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Vrijwilliger Het Venster Nunspeet 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures